Påsk i Stockholm


Vi, som många andra, stannar hemma denna påsk. Jag är ingen person som tycker högtider är speciellt viktiga, men bara för att vi är "fast" här nu så känns det som att jag har insett att påsk faktiskt betyder något för mig. För man tar det föregivet, att kunna samlas familjen och spendera en långhelg tillsammans. Nu får jag nöja mig med FaceTime med familjen i Göteborg och umgås på distans.Jag har ännu inte börjat känna mig hemma i lägenheten. Den är ju inte klar och vi har inte fått upp en bråkdel av våra saker. Men jag har börjat kunna se ljuset i tunneln och om en vecka eller så, bör renoveringskaoset vara över. Jag hänger mest här i matdelen, med min dator och känner värmen genom gardinerna.Något vi blir bortskämda just nu är ju i alla fall vårvärme och solsken varje dag. Det gör mig glad! Jag tar många promenader med Selma varje dag, för att fylla kroppen med endorfiner. Jag är som sagt inne i en period nu, där jag känner mig väldigt nere. Frisk luft hjälper då.Så, idag är det långfredag och vi ska äta lunch i solen sedan. Jag har haft väldigt mycket problem med min rygg och spänningshuvudvärk senaste veckan och igår fick jag en akuttid hos min naprapat. När man går till naprapaten kan ofta allt lösas ut och det gjorde det för mig. Så lider med en galen huvudvärk för tillfället, så ska försöka undvika dator/tv idag. Med avbrott för ett litet blogginlägg till er.Häromdagen var jag hos Sara, min ansiktsterapeut på TreKlippare i Stockholm som jag gått hos över ett år nu. Hon ger mig alltid så mycket energi och när jag gick därifrån, kände jag mig lättare i kroppen. Hon gjorde portömning, gav mig ett glow och lashlift + fixade ögonbrynen. Känner mig så mycket fräschare!

Men nu ska jag väcka liv i min pojkvän som var ute på party igår. Ska dra ut han i solen! Kram på er och hoppas att er långfredag blir mysig.


Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
instämmer helt med dig att vi tar mycket saker oftast för givet! Hoppas det blir bättre i huvudet, va fin du är! 💕🐥
nouw.com/emmamehrali
Louiseemilia95
Louiseemilia95,
Håller helt med! Nu saknar man ju alla sammankomster med familj och släkt oavsett om man gillar högtider eller inte. Glad påsk ☺️🙏
nouw.com/louiseemilia95
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh hoppas de blir bättre med huvudet!
nouw.com/tildablanksvard
aiwa
aiwa,
Vilka fina bilder! Hoppas att du mår bättre snart! <3
nouw.com/aiwa
Anna,
Glad Påsk!
designtips.nu/
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
ååh vilka bilder!! Glad påsk💛🐣
nouw.com/majanilssonlundstrom
Mammatillthea
Mammatillthea,
Lika fina bilder som vanligt 🤩 Glad påsk 🐥
nouw.com/mammatillthea
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wow vad vacker du är!! <3
nouw.com/matildaberlin
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så himla fin du är!
Glad påsk ❤
nouw.com/oliwiamichalak