På stranden med en juice i handen

Imorse tog jag och Jossan cyklarna bort till en beach-club här på Gili, jag och Klara hängde här typ varje dag förra året. Det kostar 60 svenska kronor att hyra en solstol men för dom pengarna får du köpa mat och dryck. Det mest värda som finns! Åt precis deras otroligt goda quesadillas med kyckling och avokado. Till drack vi en lemon juice. Vi har även en sjukt härlig kväll igår, längesedan jag skrattat så mycket.

Åh, livet just nu känns bara helt fantastiskt. Kvällens planer är att köpa med sig lite mat för att sedan kolla på öns utomhusbio. Det är så mysigt! Hoppas ni har det bra där hemma. Snart är det ju maj, tiden bara flyger iväg.

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Härligt 😍☀️🍹
nouw.com/pdersten
bysynnelivang
bysynnelivang,
Så utrolig herlig 😊
nouw.com/bysynnelivang
vendela
vendela,
AussieFellan
AussieFellan,
Gud vad kul! Lämnade precis Gili Islands o kuta! Härligt att läsa om fler på resande fot! Kan grymt rekommendera surfern i Uluwato och sreamland Beach. Singelfin bar är ett måste om ni inte varit där än! Kram, safe travels!
nouw.com/aussiefellan
matildardn
matildardn,
Men lägg av vad härligt!!
nouw.com/matildardn
ewelinaaleksa
ewelinaaleksa,
Hmmm inte alls avis! Haha så härligt du har det :*
nouw.com/ewelinaaleksa
Emma
,
Åh,ser så härligt ut åker till Bali om en vecka och får så mycket inspo:) Vad heter beachcluben?
Elin
,
Sticker till Lund i helgen för valborgsfirande där och klädpaniken är TOTALT!! Vad har man på sig när vädret inte är helt stabilt, man sitter i en park men vill ändå känna sig fräsch? Kan inte du ge lite tips hur man ska tänka? Eller ett collage? Kraaam!!
Elin Hansson,
Så underbart!! 😃 Kom rätt nyligen hem från Nya Zeeland + asiien och längtar redan tillbaka!! Spana gärna in bloggen för bilder! KRAM
www.fbyelin.se
amanda
,
vart kommer den randiga bikinin från? du är så inspirerande!