överraskningsfest & bästa kvällen

Bilder lånade av @gertrudes. I lördags var jag inbjuden på överraskningsfest för Christoffer, @mlisamuelssons fantastiska pojkvän! Jag hade taggat det hela veckan och var SUPER nervös innan men så roligt att se hans min när han kom in i sjöboden där vi alla 35 pers överraskade honom. Efter lite mingel där nere gick vi upp till huset där dom hade ordnat det mest magiska julbordet jag någonsin skådat...

Nej men ni ser ju... Det var verkligen SÅ gott & stämningen var på topp. Det hölls tal, snapsvisor sjöngs & musiken höjdes. Alla var på det bästa humöret och jag älskar ju att träffa nya människor och tycker det är så roligt att träffa nytt folk som man verkligen klickar med. 100 poäng helt klart!

Spenderade hela kvällen med denna fina tös vid min sida. Som jag saknat henne när hon vart i Stockholm. Tänk att man kan fästa sig så vid en person som man bara känt i 4 månader?

Värdinnan @mlisamuelsson som har ordnat allt, på riktigt, jag tror hon är den bästa värdinnan som finns? Får en att känna sig så välkomnad och allt var riktigt bra uppstyrt. Och bredvid står finaste @gertrudes som var on POINT i lördags. Så snygg!

Lilla @theresesvensson hade också hjälpt till att fixa massa innan!

@pdotter och jag! Framåt midnatt åkte vi alla taxi in till stan. Vi var nämligen i Onsala så det var en rätt så lång taxitur. Men finns det något bättre än att åka taxi till festen med tagglåtar på? Vi gick till 8ight där vi hade det största bordet och vi var verkligen ett härligt gäng. Dans tills stängning och sedan en sväng till Park innan jag landade i min säng kl 05.

Kanske inte det smartaste av mig då jag borde tagit det lite lugnare med tanke på att min kropp behöver vila. Men ville inte att kvällen skulle ta slut... Tack alla som var med i lördags, kommer leva på den kvällen ett långt tag framöver!

Gillar

Kommentarer

ninnisfamilylife
ninnisfamilylife,
fanniesalomonsson
fanniesalomonsson,
mliandrea
mliandrea,
Åh men tack fina ❤️❤️❤️ Wiiie!! Hade så kul!
nouw.com/mliandrea
maalins
maalins,
Verkar som att du hat haft en toppen kväll 😊 kram
nouw.com/maalins
ISA,
helt underbart ju! älskar att överraska folk, haha
isabyl.devote.se
caroline,
låter verkligen som en toppen kväll!!
www.carrostyle.devote.se
Kajsa
,
Hej! Tänkte bara höra när man får reda på vem som vann frisörbesöket 😊