over and out

Foto: Mikaela Watsfeldt

Pust, äntligen är denna bloppis över och det har varit jätte roligt. Det tråkiga är bara att det är väldigt mycket jobb med att styra upp något sådant här och ändå känns det inte sådär personlig som man hade velat haft det. Nästa gång kanske man ska ha utomhus som jag såg att Stockholmsbloggarna hade, så lätt och smidigt. Men det är jobbigt att fixa sponsorer men hoppas att ni uppskattade de 30 goodiebagsen i alla fall. Det var säkert 3-400 tjejer som kom till oss, så härligt. Sedan bjöds det på smoothies, godis och bakelser. Tack Nattstad för lån av lokal och även vakter. Så så så bäst. 

Jag är kvar på kontoret och äter min sallad. Ska försöka sälja resten av det jag har kvar på Bloppis Göteborg, på Facebook. Vill ni att jag ska lägga upp det här också? Säljer billigt... Men vi hörs senare, kram! 

Gillar

Kommentarer

hannah
,
Lägg upp det här!!!
emseng
emseng,
Ja, snälla, lägg upp det här!!!!
nouw.com/emseng
an
,
Bloppisen var jätterolig. Men nästa gång skulle utomhus som du nämner vara ett bra sätt. Att alla bloggerskor har varsitt bord så läsarna kan stå och snacka med sin favoritbloggerska och fråga frågor om plaggen osv. Bara ett förslag! :)
info,
Snyggt! Fuskpälsen ser helt ljuvlig ut! :) Vill du ha hårinspiration, tips på bra produkter och snygga hårfärger så kika in på min hemsida. Följ min späckade vardag som frisör, hårstylistlärare, färgtekniker och makeupartist! Vi ses! <3
www.lindamikaelsdotter.se