Operera mitt knä...

Fotograf: Rebecka. Hår & Make: Heidi


Glad fredag på er - hur mår ni? Jag hade svårt att somna igår. Låg och grubblade. Över materialval till lägenheten, min ögon som känns överansträngda och mitt knä. Mitt knä är just nu något som tar mycket energi. Efter magnetröntgen i vintras så visade det sig att jag hade en yttre meniskskada och en cysta som läcker ledvätska. Igår sa min läkare till mig att det var dags att boka in operation för mitt knä kommer inte att läka av rehab. Det bokades in en operation in i början av april. Mitt vardagsliv funkar okej med knäskadan men jag är ändå begränsad. Kan inte promenera längre sträckor, springa eller åka skidor. En belastning på mitt högra knä är smärtsamt. Jag har en stark inre känsla av att operation kommer gå bra och förhoppningsvis blir jag återhämtad snabbt. Men just rehab är det värsta jag vet. Jag tycker det är så tråkigt. Men, vad gör man inte för att må bra tillslut.

Idag är det fredag och jag ska iväg & träna vid lunch. Därefter blir det dermapen och ikväll ska jag dricka ett glas vin med Klara här på Blique By Nobis. Jag har svårt att ta in att vi nu har bott här i 2 månader? Vart tog tiden vägen? Vi flyttar in i vår nya lägenhet den 20:e mars. Så det är bara att hålla ut sista tiden nu.

Hoppas att ni får en underbar helg - jag ska spendera min helg utomhus. I Stockholm ska det vara vårväder och strålande sol. Lyckan är stor!Gillar

Kommentarer

artist
artist,

Tråkigt med ditt knä. Förstår att rehabilitering känns trist. Men man får ha att bli bra som morot. Kram.

nouw.com/artist
elinskoglund
elinskoglund ,
matildakz
matildakz,

Hoppas på det går bra med operation & ditt knä! ❤️

Så fin bild!

nouw.com/matildakz
elinskoglund
elinskoglund ,
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

å vad trist att behöva operera, men hoppas de löser allt så du kan leva som vanligt igen. KRAM!

nouw.com/vardagsarlighet
elinskoglund
elinskoglund ,
Jaaa så tråkigt, men blir nog för det bästa. Tack, kram!
nouw.com/elinskoglund
anna
,

Hur går det med bloggandet tycker du?

elinskoglund
elinskoglund ,
Uppdaterar lite här & där. Alltid ngt 🙈
nouw.com/elinskoglund
Sara
,

Att du lever på som vanligt mitt i en pandemi.... tränar med massa människor, ute och dricker drinkar osv, schysst mot vården osv och vi som faktiskt håller oss hemma och gör allt vi kan för att pandemin ska ta slut... det är ju något du inte kan säga, att du gjorde allt du kunde för att pandemin ska ta slut, tvärtom du lever på som vanligt och bidrar till ökad smittspridning som leder till dödsfall... trodde bättre om dig

elinskoglund
elinskoglund ,
Hej Sara! Jag lever absolut inte på som vanligt - min umgängeskrets är otroligt liten och jag umgås med samma personer. Min träningslokal Kalvhagen har förändrat lokalen så att man ska kunna träna där. Jag anser att det är väldigt viktigt att kunna träna trots en pandemi, det känns väldigt tryggt att träna hos Kalvhagen. Det är ett privat gym och all träning som sker är i grupper. Alla i gruppen är på avstånd & allt måste spritas mellan varje övning. Sedan är det en väldigt liten grupp som kör. Och. Att ta ett glas vin i hotell-lobbyn med min syster & bästa vän (där jag bor) ser inte jag något problem med? Jag blir faktiskt mäkta trött på dessa typer av kommentarer. Nedlåtande också.
nouw.com/elinskoglund
sofiahagberg
sofiahagberg,

Så trist med ditt knä! Jag drog själv korsbandet och var tvungen att operera både korsbandet och minisken för över ett år sedan, det har varit ett år med rehab som emellanåt har känts så jobbig men jag kan säga att det är SÅ värt det!!! Inte bara av anledningen att veta att man blir återställd och inte längre har ont, utan också att jag hittat en helt annan kärlek till träningen. Jag har tidigare idrottat och behövt fysträna inför det men enda sedan jag slutade spela handboll har jag haft så svårt att hitta ett intresse för vanlig "gymträning" - tills nu! Hade en så bra sjukgymnast som jag tränade med en gång varannan vecka och har kommit ur rehaben både med ett friskt och stark ben men också med ett helt nytt intresse för styrketräning! Önskar dig all lycka till och jag lovar att tiden med rehaben kommer gå fortare än vad du anar.

nouw.com/sofiahagberg