onsdag

Jag vet inte riktigt hur jag ska tackla bloggen nu då jag jobbar så mycket som jag gör. Jag är hemma ca 2 h på morgonen då jag är vaken sedan kommer jag hem runt 1-2 på natten och måste gå och lägga mig direkt, för att orka nästa dag. Jag försöker få det att gå ihop, bara så ni vet. Men jag vill inte tvinga fram något bra utan istället låta bloggen vara dålig ett litet tag för att sedan ta upp det igen när jag slutar på detta sommarjobb. Men men, jag vet att ni stannar kvar hos mig i alla fall <3

Hej på er förresten. Idag är det strålande sol ute och jag jobbar långpass igen. Haha, det känns som att jag upprepat samma dagsschema för er i fyra dagar nu. Men det är faktiskt kul att jobba så mycket, men slitsamt, för det är väldigt mycket folk och tiden går snabbt. Sedan är det SÅ socialt att jobba som servitris. Ett jobb som passar mig väldigt bra det vill säga!

Igår efter jobbet så satt jag och Karin kvar i alla fall och pratade länge. Det var så mysigt. Man måste verkligen försöka vara lite människa efter jobbet ibland. Annars blir det sådana rutiner som man tröttnar på. Så vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Saknat den tjejen HELA året. Vi lärde ju känna varandra förra sommaren på jobbet =) Nu är vi värsta teamet. 

Denna vecka har jag ledigt fre-lör och jag ska njuta så mycket av de två lediga dagarna. Sola, bada, kanske åka till Käringön, träffa vänner - ha det fint här på landet. Men nu måste jag käka för att sedan göra mig iordning för att gå. Puss!

Gillar

Kommentarer