OMG VI HAR KÖPT LÄGENHET!


Jag kan inte förstå att det är sant - vi har köpt lägenhet!
Det går inte att beskriva i ord hur lycklig jag är över att vi har köpt ett hem som är vårt. Vi var och signade sent igår kväll och firade med att köpa hem sushi. Vi får tillträde redan om 1 månad och i samma veva flyttar vi ut ifrån Max lägenhet.

Den är stor, har vackra fönster och öppen spis. Runt hörnet ligger mina favoritrestauranger i Vasastan och en park där jag & Selma kommer promenera varje dag. Så fort jag klev in i lägenheten viskade jag till Max att här vill jag bo.

Vi kommer att renovera hela lägenheten för att göra om den till vår. Riva väggar, kök och badrum. Förstår ni ens själva vad ni har framför er? Den ROLIGASTE lägenhetsrenoveringen ever! Ser bara framför mig "före & efter" bilderna.... KAN KNAPPT FÖRSTÅ DET SJÄLV! Håll utkik så släpper jag lite fler bilder längre fram.


Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Åh vad roligt 😃 grattis <3
nouw.com/desireekujala
evelinasjodin
evelinasjodin,
Vad kul! Stort grattis 🥰
nouw.com/evelinasjodin
sofiahagberg
sofiahagberg,
Gud vad roligt! En massa grattis till er <3 kommer bli så roligt att få följa detta också. KRAM
nouw.com/sofiahagberg
carroat
carroat,
Vad roligt! Stort grattis! 😍
nouw.com/carroat
artist
artist,
Grattis och lycka till med att renovera! 💖
nouw.com/artist
itsemmy
itsemmy,
Stort grattis! Perfekt start på nya året ju 😊
nouw.com/itsemmy
Vilma
,
Hej!

Jag läste Malins kommentar och tyckte att den var väldigt klok och rätt i tiden!!

Det jag tror hon menar (och jag har reflekterat över) är den ”trenden” som finns bland influensers och andra givetvis, (bara det att det är ni som kanske visar upp det) - att köpa en fullt fungerande lägenhet, och riva den för att sätta sin egen prägel. Alltså det faktum att man river fullt fungerande lägenheter och kök, för att ersätta med nyproducerade. Det har en enorm belastning på miljö, och exempelvis som en viss influenser som dragit ny el genom hela huset för att kunna möta lägenhetens behov av ström... Jag förstår däremot att det är en helt annan sak att köpa ett renoveringsobjekt, där saker faktiskt måste bytas ut. Men det vore fantastiskt att se någon influenser som visar hur vi kan bevara och reparera det vi har, eller kanske hur man kan bo kvadratsmart utan att generera så mycket utsläpp - istället för att riva hej vilt och ge rabattkoder hos olika företag för att få oss att konsumera ännu mer än vad vi redan gör.

Det blir nästan lite provocerande att å ena sidan höra att det utlöses ett klimatnödläge av EU-parlamentet - och sen logga in på sociala medier och se tusentals black friday koder från influensers, blandat med flygresor och lägenhetsrenoveringar. Som sagt - ett renoveringsobjekt måste givetvis rustas upp för att vara beboelig. Men jag tror många mer har reagerat på den generella ”renoveringstrenden” och hur hållbart det faktiskt är.

Lycka till med lägenheten, ni båda verkar ha väldigt bra stil så blir spännande att se! 😊

/ Vilma
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Grattis till lägenheten 😍
nouw.com/oliwiamichalak
sottochsalt
sottochsalt,
åh vad kul grattis!
nouw.com/sottochsalt
melindasport
melindasport,