om gårdagen

Idag mår man som förtjänat efter att man kom i säng kl 7 imorse, haha... Tur i alla fall att jag hade en grym kväll! Den började hemma hos @Josefineeriksson med Klara och Linn. Chark, rödvin och tjejsnack är nog världens bästa kombo om jag ska vara ärlig. Vid midnatt gick vi bort till 8ight och dansade, älskar musiken där! Sedan gick vi till Push och hade så sjukt roligt. Det går typ inte att ha tråkigt där, så tips om ni ska ut i Göteborg helt klart.

Nu ligger jag mest och skrattar åt alla roliga saker som sas igår. Ni ska bara veta vilken sjuk historia jag fick höra igår om Justin Bieber.... Hehe. Hörs sen, kram!

Gillar

Kommentarer

Josefineeriksson
Josefineeriksson,
Hahaha kan inte släppa "Skypesamtalet" med Molly
nouw.com/josefineeriksson
Hanna
,
Snart fyller jag år och då ska jag och min pojkvän bo på hotell i Göteborg. På kvällen har vi tänkt gå ut och äta och sedan gå vidare för att ta några drinkar. Har du tips på bra och mysiga ställen som passar för en dejt?
Kram på dig!
elinskoglund
elinskoglund ,
Hmmm, finns massa mysiga ställen! Kör tredje-lång rundan, det blir aldrig fel. Middag på taverna avierna / made in china och sedan drinkar på olssons vin/kaffemagasinet. Kram!
nouw.com/elinskoglund
ISA,
Åh men sådana kvällar <3 och sen prata ikapp om dem dagen efter..
isabyl.devote.se
Pdersten
Pdersten,
Mysigt!☺️
nouw.com/pdersten
Matilda
,
Gud va nyfiken jag blev nu.. Heheh vad hörde du om justin haha??
alicekleiva
alicekleiva,
Ser så mysigt ut!
nouw.com/alicekleiva