Nyp mig i armen

Dagarna går så himla snabbt här. Vi har kommit in i lunket, utan tvekan. Långa frukostar, luncher och middagar bryts av med solande på stranden och läsande i våra böcker. Imorgon kommer några vänner hit till ön, det ska bli så kul. Alltså älskar att stöta på vänner ifrån Göteborg på vår resa =)

Nu har vi precis ätit en burgare och dricker Klang, en öl ifrån Kambodja. Den får man på köpet om man äter här, ekonomiskt minst sagt. Fakta om Koh Rong annars? Underbar ö, lugnaste stället, fantastisk strand, mycket "chill-festande", ön kommer explodera snart då tydligen den är köpt av någon. Så det kommer byggas lyxresorts & denna harmoniska känsla kommer väl att förstöras. Mitt tips: Boka en flygbiljett och ta er hit innan allt det där händer. Det är nu charmen är som störst och finast.

Jag är glad över att vara här, även fast jag måste nypa mig i armen ibland för att förstå att det faktiskt är JAG som sitter här och dricker öl, hör havsbruset i bakgrunden samtidigt som de spelar alldeles alldeles underbar musik.

Gillar

Kommentarer

e
,
hade velat gå hand i hand med dig på den fina stranden ;)
o
,
Hur går den billiga maten ihop med din mage och dina magproblem? Har ni gått ner någonting i vikt på resan? :)
ophelia
,
Hur går den billiga maten ihop med din mage och dina magproblem? Har ni gått ner någonting i vikt på resan? :)
claratime
claratime,
fin bild och fin blogg! :)
nouw.com/claratime
moakristine,
hej elin! läste precis "livet enligt elin: om att vara kär och sårbar" och jag vill därför bara säga att jag totalälskade den. alltså du skriver verkligen så vackert, sätter ord på känslor så sjukt fint. din blogg är också så galet bra! verkligen :)
moakristine.devote.se
iverheim.nellie
,
hur håller du och din pojkvän kontakten nu när du är utomlands?
e
,
ingen bloggning på 2 dar? inget dåligt har hänt får man hoppas?