nyhetsmorgon och färska blommor

Denna måndag startas i sängen, med en het kopp kaffe och nyhetsmorgon på tv. Att starta sin dag på det sättet kan vara det mysigaste som finns. Drömmer om morgonen när jag har min egna lägenhet, det är vinter ute och jag går upp i tid och gör en god frukost. Tänder levande ljus. Slår på tvn och går omkring i mina fluffiga tofflor, åh! 

Nog med dagdrömmandet, för en dag kommer allt det där att slå in. Jag tar tåget hem vid 2 och innan dess ska jag bara njuta av killens närhet. Kanske ta en promenad i solen och shoppa lite, dricka en kaffe på någon härlig uteservering. När jag är tillbaks i Göteborg blir det pass på gymmet tillsammans med @pdotter! Så taggad!  

Gillar

Kommentarer

fashionbyelin,
Vilken mysig bild! 😃 Hoppas du får en härlig måndag, kramar!
fashionbyelin.se
fridalinneak
fridalinneak,
Vad härligt det ser ut!
nouw.com/fridalinneak
elinlindblomm
elinlindblomm,
Åh, så fina blommor! 😊
nouw.com/elinlindblomm
carolina.alexandra
,
Hel Elin! Du har nämnt flera gånger att du är super nöjd med din frisör. Och det är så att jag är väldigt sugen på att göra en lite förändring med mitt hår, men har aldrig hittat en frisör där jag stor trivs, därför undrar jag om du kan tipsa om din frisör och var salongen ligger och hur man kontaktar henne, ifall vem som helst kan gå dit? 😊
Kram på dig! Din blogg är grym!!
erika.svensson
,
Vilket skydd till datan har du?
elinskoglund
elinskoglund ,
Ifrån Caseapp!
nouw.com/elinskoglund