nyårsafton

Alltså wow, tack för alla respons för min krönika igår på Nouw. Jag valde att publicera ett gammalt blogginlägg som tidigare fått bra respons, så skrev jag om den lite. Nu har flera fina tjejer skrivit till mig på Facebook för att de läst texten. Känns fint att kunna inspirera, alltså riktigt fint. För er som missat detta hittar ni krönikan här.

Och så var det nyårsafton idag, gud vad kul det ska bli ikväll. Vi är ett gäng som ska äta trerättersmiddag hemma hos en nära vän. Dricka gott, god mat, fint sällskap och sedan senare kommer fler folk så det blir dans och fyrverkerier vid tolvslaget. Ska ge killen en STOR kyss också. För att vi klarat av ett tufft år med mycket motgångar - men tagit oss igenom det!

Morgon började lite idylliskt med att mamma gjort pannkakor. Fina nyårsafton! Puss på er så hörs vi sedan.

Gillar

Kommentarer

ellem.98
,
Har läst don blogg sedan 8:an och gillar den jättemycket! Man ser verkligen hur du har förändrats och mognat och utvecklats under åren men en sak jag "stör" mig lite på är att du verkligen försöker skriva "vuxet" nuförtiden, kan knte rintigt sätta ord på det men det låter så falskt på ett sätt typ, ska ge KILLEN en stor kyss kan du inte bara skriva ska ge harald en kyss? lite konstigt exempel kanske men ganska svårt att förklara vad det är men det är lite att du "spelar" när du skriver