nya naglar och krafter

Kolla mina nya rosa söta naglar, visst perfekt färg och form nu inför sommaren? Har börjat älska att ha raka naglar istället för spetsiga. Dessa känns alldeles alldeles perfekta för mig! Såklart gjorde Hanna jobbet, nailartbyhannaab. Hon är verkligen min favorit, duktig och jätte snäll. Så om du bor i Göteborg och ska göra naglarna, tycker jag det är henne du ska gå till! För mer info klicka här. Boka direkt klicka här.

Godmorgon sötnötar! Sitter på kontoret och dricker kaffe och jobbar. Solen lyser & jag känner mig SÅ utvilad och taggad på livet. Har verkligen haft en helt fantastisk helg i Italien och jag längtar tills fredag då jag åker bort igen, då till Nerja i Spanien med min kille. Har ni tips därifrån? Någon som vart där?

Igår när vi kom hem så kom Harald till mig. Sedan myste vi och somnade så sött. Tänk att man kan sakna så mycket efter bara några dagar isär. Dagens planer är jobb och sedan träna ikväll tänker jag. Ska även ordna inlägg om mina dagar i Italien, knappt kunnat blogga där då wifit vart så kasst. Så häng i!

Kram

Gillar

Kommentarer

moa.westerberg
,
Men woaw vilken fin färg! Vet du vad den heter/vilket märke det är? 😊 såå fräsch!
moahakansdotter
moahakansdotter,
Verkligen super fina!
nouw.com/moahakansdotter
fashionblogazzine,