Nu kan du få mig så lätt

Helgerna går snabbt, är intensiva, fyllda med känslor men samtidigt känner jag ingenting alls. Det känns som att mitt hjärta är delat i två. Som att jag aldrig kommer kunna le på riktigt igen. Men innerst inne vet jag att en dag kommer jag att må 100% bra igen, men det finns inget datum på när & det är nog det som känns jobbigast just nu.

Ikväll ska vi på Håkan & jag vet att han kommer få mig att känna mig lite lite lättare igen. Kram!

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Hej! Vill bara börja med att säga att alla dina inlägg från backpackningsresan är så bra och hjälpsamma! Tack för alla tips! Har två frågor, hur gör man med lösa pengar? Är det smidigt att ta ut i bankomater eller tar de extra avgifter? Och vad har du använt för kamera? 😊 mvh Louise
maalins
maalins,
Hoppas att du får en underbar kväll, stor kram 😊 <3
nouw.com/maalins
Maliness
Maliness,
Tycker att du är stark! Kan förstå känslan lite, det med delat hjärta. Jag har också varit trasig i många år...och jag var inte ens i ett förhållande utan allt var så krångligt...och pga att botte utomlands så var det väntan som gällde i 2 år och sen när man kom hem så hände ingenting och sen hände saker åt motsatt håll så man blev helt bananas i huvudet och då kände man...Kommer jag någonsin må oekj igen? kommer jag känna mig hel igen? Inte förens nu 4 år senare så är jag hel. Känns hemskt att det tog så lång tid men ändå så var många saker som hände emellan: bråk, missförstånd osv. Men nu är jag hel, så det kommer och det du gör just nu är helt rätt!
nouw.com/maliness