Norrtälje-huset till salu


Nu kan jag stolt presentera vårt hus i Norrtälje - som är helt färdigt. Det har varit en sådan lärorik tid att få renovera sitt första egna hus.

Detta hus var ett ruckel när det köptes och vi fick i princip riva alltihop. Huset blev helt fantastiskt och jag kan ärligt medge att det gör ont i mig att sälja det. Det är charmigt, mysigt & helt perfekt. Jag vet att de som kommer att köpa huset kommer att trivas. 10 minuter till närmsta badplats där vi också har en båtplats. 50 minuter från Stocholm city och huset är vinterbonat så man kan bo där året om.Jag tänker att jag kan bild för bild förklara hur huset/gäststugan ser ut. Men vi börjar på utsidan! Huset är 58 kvm och har även ett gästhus som är 18kv. Så totalt är det 76 kvm boyta och utöver det har vi en altan som är enorm.Jag älskar hur inne blir ute och att altanen kopplar allt isamman. På altanen finns en vedeldad badtunna som täcks av en öppen pergola. Den kan man givetvis smycka ut med tyger och ljusslingor.Den öppna spisen som man kan sitta vid de sena sommarkvällarna. Här vill man bara hänga med vänner. Spela spel, skapa minnen och dricka vin inpå småtimmarna.Vad tycker ni? Gillar ni det so far? Vi går vidare...Baksidan av huset når man via altanen men också via dörren som går in till det stora sovrummet. Det är här morgonsolen skiner och jag ser framför mig hur man dricker sitt morgonkaffe här.Men nu kliver vi in i huvudhuset. Köket är Ikea-stommar med fronter från Bucks & Spurs (REKLAM). Vi har valt luckor i rå sågad faner i en mörkbrun/svart färg som heter "Raw Oak Dark". Ni kan läsa mer om luckorna här. Jag tycker det blev riktigt fint och just detta kök blev perfektion här. Jag hade en stark önskan om ett fönster vid köket och det blev precis som jag tänkt mig.

Vi har hyrt en hel del möbler och jag har fått låna lite möbler av Design Of. Denna vagn är bland annat därifrån.Vår bänkskiva är från BetongDesign, har redan fått väldigt mycket frågor om den. Vår första tanke var att ha betonggolv men nu blev det furuplankor istället. Så att få betong på bänkskivan kändes väldigt härligt!Köket och hallen i fil. Takhöjden är otrolig och ger hela detta rum en sådan harmoni. Här kan man ha långa middagar med naturen som utsikt.Man kan öppna upp glaspartiet till altanen.Badrum, sovrum och sovrum. Denna fantastiska matta är från Nordic Knots. Den är SÅ fin att jag dör.Kanske min absoluta favoritdel. Här ville jag också ha ett fönster då det är sådan lummig tomt. Det blev 10 av 10. Så läckert.Den öppna spisen funkar även inomhus.Det mindre sovrummet.Det större rummet rymmer en 160 säng. Men eftersom att vi bara stylat så får man se det framför sig istället. I detta rum har vi även en dörr ut till baksidan av huset.

Alla tavlor ni ser i huset är från Poppy Posters.Badrummet i huvudhuset. Dusch, toa och handfat. Samt ett smalt fönster. Badrum och hall har marmorgolv.Och så kommer vi till gästhuset. Det är ändå 18kvm så det rymmer en hel del. Antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar.Tvätt maskin som är kombinerad med torktumlare. Jag hade dock hellre torkat kläderna utomhus på sommaren. Mmmm, den doften är magisk.Badrum här också. Här kan man givetvis fixa en hissgardin exempelvis, för att få lite insynskyddat. Men jag älskar fönster i bardum.Den 28:e mars har huset visning. Ni kan komma till annonsen här. Där kan ni även läsa om mer detaljer. Jag ska spela in en house-tour till min youtubekanal i veckan. Så ställ alla frågor ni har här så svarar jag på dem i videon! Jag antar att den hel del frågor kommer upp.

Hoppas att ni har tyckt det varit roligt att få hänga med på denna resa. Men som sagt, en video kommer upp senare i veckan på hela huset. Jag har inte ens varit där när det varit stylat (!). Ska bli så spännande att se IRL.


Gillar

Kommentarer

elinfrost
elinfrost,

alltså wow!! så himla fint det blev

nouw.com/elinfrost
Thea
,

Hvor er stuebord og nattbord kjøpt?

Hanna
,

Såå fint!! Jag hade absolut inte fattat att ni ska sälja. Var det planen från första början? 😊

SkapamedLina
SkapamedLina,

Men wow så fint!

nouw.com/skapamedlina
theoakleaves
theoakleaves,

Suuuperfint!

Men - va tanken från början att sälja? Trodde ni renoverade för att ha själva? 🤔

nouw.com/theoakleaves
Linda
,

Jag trodde också att ni renoverade för att ha det själva? Det har låtit så när du har pratat om det. Fint blev det hursom!