no makeup for a while

I want this back

Min hals är grötig men har försökt att ta hand om den väl idag genom många koppar varmt kaffe, cola (haha) och halstabletter i massor. Hoppas att detta snälla kan lämna mig så jag hinner gymma något innan vi åker... Annars så längtar jag mest efter sol & bad, hela tiden. Jädrar vad trötta ni måste vara på mitt tjat om detta nu, haha. Men blir så himla svårt att blogga om annat när detta snurrar i min hjärna hela tiden.

När jag kommer hem sedan blir det att kurrera under en filt och samtidigt börja packa på något vänster... HUR packar man så lite kläder som möjligt till den längsta resa man någonsin gjort? Låter orimligt i mina öron. Undra om jag kommer glömma vad mode är när jag är hemma, efter att ha gått runt i tunna strandklänningar och flipflops i 2 månader... Det enda smink som packas med blir solpuder, maskars och läppstift = Livet? Jag ska gå osminkad typ varje dag men någon kväll kanske man vill göra sig extra fin. Dock så blir man ju himla gyllenbrun efter ett tag i solen och ganska sweet utan smink, så kommer nog trivas i mig själv ändå, är ju från grunden en tjej som inte sminkar mig... Det har kommit senaste året.

Höres later Xoxo

Gillar

Kommentarer

isaaa_,
tips! ta inte med för mycket kläder! du kommer vilja shoppa såå mycket nytt där borta och det är alltid roligare att köpa sommarplagg på plats!
isabyl.devote.se
minkampmotanorexi,
Gud vad härligt det låter, vart ska du åka? Kram
nouw.com/minkampmotanorexi
karolineekholm
karolineekholm,
Oroa dig inte över att deg blir för mycket om resan, gillar att läsa om din resa. Blir såå avundsjuk!
nouw.com/karolineekholm
JenniferEnstrom
JenniferEnstrom,
Så härliga bilder!
nouw.com/jenniferenstrom