NK sale

Efter en väldigt rolig kväll/natt igår så är jag trött idag... Men jag hade det verkligen jätte kul igår med många av mina vänner. Först var vi och förare hos en kompis i stan och sedan tog vi partytaxi till Park Lane. Senare på natten åkte jag och Harald hem till honom för att sova. Ahhh vill leva det livet varje dag, kunna somna i hans armar. Jag är i behov av närhet på nätterna för att sova bra och det har jag nog alltid varit. När han ligger och håller om mig och jag somnar mot hans bröst får mig att vilja skratta av glädje. Snälla ge mig det livet, varje dag, varje kväll.

I eftermiddags åkte jag, John och Harald till NK rean och jag shoppade lite som ni ser ovan. En ny Odd Molly kofta för den är så mysig. Jag har redan en innan men denna var i ett sådant skönt material... Sedan en JÄTTE JÄTTE härlig skjorta ifrån Filippa K. Egentligen tycker jag de har en ganska blygsam rea på 30% på NK. Knappt någon skillnad på priset - men folk blir ändå galna och ska handla allt de ser...

Efter ett tags shopping där gick vi och Haralds familj till Vapiano och åt en sen lunch, perfekt när man inte hade ätit på hela dagen. Nu är jag hemma och ska kolla serier resten av kvällen. 

Ps, TACK till alla härliga bloggläsare som kom fram ute igår. Älskar er alltså <3

Gillar

Kommentarer

SofiesLife
SofiesLife,
koftan var ju superfin :D
nouw.com/sofieslife
fashionmallan
fashionmallan,
Åhh längtar till Göteborg nu!
nouw.com/fashionmallan
isaaa_,
åh rea kan ju göra en lycklig alltså!
isabyl.devote.se
nadia.kandil,
Den skjortan ser sjukt nice ut!!
nadiakandil.com
elinlindblomm
elinlindblomm,
jenniferjansson
jenniferjansson,
Så snygga plagg, älskar koftan! Du förresten, du kanske är fel person att fråga men jag undrar bara lite om vad som krävs för att hamna under "utvalda bloggare" på framsidan? :) Kikar alltid på dessa bloggare och blev lite nyfiken!
nouw.com/jenniferjansson
darkfleur
darkfleur,
Vilken söt kofta!
nouw.com/darkfleur