Njurbäckeninflammation...


Min vecka har varit allt annat än roligt. I söndags fick jag en känsla av att urinvägsinfektion var på g. Jag har haft det innan och det kommer ofta på en sekund. Jag klunkade två flaskor tranbärsjuice, drack liter med citronvatten och försökte sedan sova på kvällen. På något vis lyckades jag somna trots det enorma trycket mot min blåsa. När jag vaknade dagen efter mådde jag skit, kände att detta är inte bara en urinvägsinfektion. Åkte in till vårdcentralen och fick direkt konstaterat urinvägsinfektion, men han gjorde även odling på mitt blod och urin. Då han misstänkte att det var något mer.

Men när jag kom hem från läkaren började de värsta magkrampen jag någonsin känt. Och då lider jag ändå av IBS och får ofta kramper. Det var knappt att jag kunde härda ut kramperna. Låg och dividerade om jag skulle ringa en ambulans. Jag låg i sängen i 2 dygn, trots att jag åt antibiotika. Min värmekudde blev mitt allt kan jag säga er, haha. Igår så hade han fått svar på proverna han meddelande mig att det hade gått upp i njurarna, vilket jag anade. Njurbäckeninflammation! Som TUR var upptäckte jag detta i tid. Om man går med det för länge kan det bli livshotande.

Sedan igår har jag ätit en ny antibiotika och känner mig äntligen bättre. Men jag är fortfarande väldigt trött. Vi hade massa roliga saker inplanerat i helgen men har vi faktiskt avbokat allt, trots att jag börjar känna mig bättre. Men min kropp är tömd på energi för att jag spänt mig så mycket hela veckan.

Ja, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Fick ju byta antibiotikakur igår, så nu blir det att jag kommer äta det i 12 dagar. Hatar antibiotika, för jag blir så sjukt trött av det. Men bara att härda ut.

Ja, tänkte bara att ni skulle få lite livstecken. Vet att jag försökte blogga i typ tisdags men trodde jag skulle svimma så la av haha. Hoppas ni mår bra i alla fall <3


Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Fy! Jag får nästan alltid början till eller njurbäckeninflammation när jag får urinvägsinfektion. Jag brukar äta Canephren när jag har känningar och det hjälper en hel del! Dock får man vara noga med så man inte får ett återfall, men det bara hänt mig en gång. Får urinvägsinfektion flera gånger om året! Hoppas du blir frisk fort!!!!
nouw.com/ellendelin
Johannagrahn
Johannagrahn,
Usch, är alltid livrädd för att det ska gå upp i njurarna när jag får uvi, låter som rena rama mardrömmen. Skönt att du mår bättre Nu iaf ❤️
nouw.com/johannagrahn
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen fyyyy! Skickar dig alla världens krya på dig ❤️
nouw.com/matildaberlin
Linnealiebig
Linnealiebig,
Uuuh, krya ❤️
nouw.com/linnealiebig
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Nej stackare!! Massa kramar och krya på dig <3
nouw.com/majanilssonlundstrom
Toril
Toril,
Usch så hemskt hoppas det blir bättre snart, kram <3
nouw.com/toril
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men fy så jobbigt! Världens kramar och krya på dig!
nouw.com/emmeliesehlin
Agnesson
Agnesson,
Usch. Krya på dig!
nouw.com/agnesson