Ni är mitt allt

Jag & mitt Gerta (@gertrudes) på Håkan konserten.

​Torsdag, strålande sol och pirr i magen. Hur mår ni gänget? Hade en väldigt fin kväll igår och denna dag kommer bli lika bra. Ska på min kusins student, så stolt man är. Kan inte förstå att hon har blivit så stor. Kommer alltid att se henne som lilla Emelie <3 Imorgon är det fredag och fortfarande kluven på om jag ska åka till Stockholm eller ej... Fasiken, varför är man så velig? Men saknar min @pdotter lite för mycket tror jag. Kan fortfarande inte förstå att vi inte bor i Göteborg tillsammans längre... Vi satt ihop hela hösten men när jag åkte till Bali så flyttade hon tillbaks till Stockholm. Och när jag är borta så hittar hon kärleken och det värmer verkligen mitt hjärta. När man kan sina vänner utan och innan så ser man väldigt tydligt när någon är lycklig. Och hon är så lycklig att det smittar av sig. 

Älskar mina vänner så otroligt mycket och att vi alltid backar upp varandra. Som jag skrev på twitter "Sådan stark kärlek jag känner för mina bästa tjejkompisar är helt sjuk. Som att jag skulle dö utan dom vid min sida"

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Emelie
,
Panikhjälp tack!! Ska på summerburst nu i helgen, men vad har man på sig? Aldrig varit på sånt förut, skulle bli så glad om du hann svara innan!
claratime
claratime,
åhh vänskap är ju det bästa <3
nouw.com/claratime
LovisaBriggert
LovisaBriggert,
Vänskap slår allt! ps. Vart redigerar du dina bilder? Kram
nouw.com/lovisabriggert