new hair, new me

Jag dog ju tristhetsdöden på mitt hår och behövde en förändring, snabbt. Så Ida på Salong Linné bokade snabbt in en ledig tid åt mig och igår var jag där. Hon blekte min utväxt och lite på längderna, men inte alls mycket. Sedan avfärgade hon det då håret dragit åt sig mycket smuts nu på vintern och sedan la i en nyansering. Voila! Älskar att vara blond igen och denna gång blev jag lite mer beige/guld-blond. Det är faktiskt riktigt härligt! Sedan ville jag inte bli sådär kritvittblond igen direkt då det sliter otroligt mycket på håret. Ida är verkligen helt grym på att göra blonda hår, går alltid därifrån nöjd.

MEN FREDAG! Hur härligt? Idag står lite möten på schemat och i eftermiddag rullar tåget mot Lund. Ikväll ska vi laga en god middag, dricka rödvin och bara sitta och prata vid middagsbordet. ÅH, jag längtar!

Gillar

Kommentarer

powerbywomen
powerbywomen,
Jättefint, passar dig sjukt bra!
nouw.com/powerbywomen
elinskoglund
elinskoglund ,
Åh tack! 😃
nouw.com/elinskoglund
JennyGunnarsson
JennyGunnarsson,
Så himla snyggt!!! 😃
nouw.com/jennygunnarsson
elinskoglund
elinskoglund ,
Frida
,
Hej! Har följt din blogg ett tag och måste bara få berömma dig för hur bra du är på att inspirera och motivera!
Det är så skönt att klicka sig in här och alltid veta att du har någon bra läsning att komma med. Allt från kläder, inredning och jobb, till tankar och känslor. Du verkar vara en person som har fötterna på jorden och inte är rädd för att beröra ämnen om allt det som faktiskt är livet. Grym är du!
En riktigt glad och härlig tjej som kämpar starkt för att nå sina mål! Lycka till! Kram
elinskoglund
elinskoglund ,
Hej Frida, blir så himla himla glad utav denna kommentar <3 Tack för att du gjorde min fredag lite bättre! Hoppas att du får en magisk helg. Kramar!
nouw.com/elinskoglund
nachtweij
nachtweij,
Så himla fin du är!
nouw.com/nachtweij
mittkrig
mittkrig,
Wow😍 Grymt fin lägenhet!
nouw.com/mittkrig