new hair

Before / After

Igår fick mitt hår sig en härlig förändring och det var verkligen längesedan jag kände mig såhär nöjd efter ett frisörbesök. Jag vill alltid att man ska se en förändring när jag går ifrån frisören då man betalar en slant för det + att jag tycker det är kul! Men ofta när jag gått till tidigare frisörer tycker jag de är för fega, man ser inte så stor förändring? Tack och lov att jag hittat hem nu, till rätt frisör. Så man slipper hålla på och byta hela tiden, nu har jag en fast punkt =)

När jag kom till Ida igår på salong Linné så sa jag att jag ville ha kallt blont hår och att man inte skulle kunna se någon utväxt alls. Hon fixade det genom att slinga och sedan lägga i en nyansering. Sedan klippte hon till det till en rak frisyr, först hade jag tänkt att klippa upp det lite men hon vägledde mig till denna frisyr och det är jag så nöjd över, för jag älskar det.

Vad tycker ni? Bilderna kanske inte ger 100% rättvishet då ljuset aldrig riktigt är som i verkligheten, men ni kommer att se ännu bättre på andra bilder, promise! Kunde inte ta färdigbilden igår hos Ida då det hade hunnit bli mörkt så då blev ljuset helt fel, haha, men detta får duga!

Jag tycker att denna hårfärg passar mig väldigt bra plus att det känns somrigt och fräscht. Äntligen är jag av med alla guldiga/gula/gröna toner i mina slitna toppar. Ida skaffade en Instagram igår och hennes första bild fick bli på en för/efter-bild på mitt hår, så gå in och kika och följ henne där för att få daglig inspiration: hair_by_ida

Vill du boka tid hos Ida (hon har 6 års erfarenhet och är verkligen magiskt duktig)? Slå henne en pling på: 031-240909

Gillar

Kommentarer

skansjos
skansjos,
Gud så fint!!!
nouw.com/skansjos
eswensson
eswensson,
Jätte fint! 😊
nouw.com/eswensson
melinas
melinas,
Men vad fint!!!
nouw.com/melinas
amandamaria
amandamaria,
Det passar dig verkligen sååå bra, skitsnyggt och riktigt fräscht!
nouw.com/amandamaria
duvethonjosefiin
,
Åh herregud vad fint! Jag har alltid, verkligen alltid tyckt att du har varit så himla vacker och du verkar vara en super trevlig tjej verkligen! Och ditt hår är det snyggaste jag vet, helt ärligt har alltid tyckt det! Kram
elinskoglund
elinskoglund ,
MEN åh, tack snälla fina du!
nouw.com/elinskoglund
tovvsans
tovvsans,
men åhh vad snyyggt!
nouw.com/tovvsans
thorenlinnea
thorenlinnea,
Åh så fint, älskar färgen!
nouw.com/thorenlinnea