Nedräkningen har börjat...


Exakt 2 veckor kvar tills vi får nycklarna till lägenheten. Jag tycker att tiden har gått overkligt fort och denna mellanperiod som jag såg framför mig skulle vara rastlös, har istället varit väldigt skön. Vi trivs på vårt longstayhotell Blique By Nobis och känner oss som hemma. Har njutit av att leva på liten yta, få frukosten serverad, tvätten tvättad och att någon annan sköter sopsorteringen åt en.

Men nu har planeringen börjat lite smått med den nya lägenheten. Vi fokuserar mycket på stuckaturerna och hur vi vill att känslan i lägenheten ska vara. Pampig, fransk och stilren.Stuckaturer är svårt. Man vill ha det elegant/pampigt men det får inte heller bli för mycket. Jag har aldrig tidigare jobbat med stuckaturer, så det blir som en ny värld. Känns minst sagt spännande att få renovera en sekelskifteslägenhet med 3.40 i takhöjd.

Jag kommer kunna fylla denna blogg med inredning framöver - för jag märker redan nu hur hela mitt huvud har fyllts med tankar & idéer! Kul, och nu börjar resan.Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Guuud så spännande! 😃

nouw.com/hilma
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Är så spänd på att få följa resultatet! Kommer bli så häftigt, det är jag säker på

nouw.com/emiliaapetterssons
Melinda
,

Måste få fråga: NÄR FÅR VI SE LÄGENHETEN? Är så spänd! Jag och min sambo letar efter ett liknande objekt, gärna ett renoveringsobjekt (sekelskifte) med 2/3 rum - därav så taggad på att inspireras av din resa!

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Vad spännande!

nouw.com/notsoquiet
Klara
,

Känns som det är många influensers nu som köper lägenheter som är superfina, men ändå totalrenoverar dom. Hur tänker du kring det? 😊 Lägenheten ser så fin ut, verkligen en drömlägenhet!

emelivet
emelivet,

Men gud vad spännande. Kan inte låta bli att vara grön av avund dock 😅

nouw.com/emelivet