nail art by hanna

Idag besökte jag Hanna på Nail Art By Hanna AB och hon gjorde ett nyset nagelförlängning med Akryl. Behandlingen tar ca 1,5 h och kostar 795 kr, men nu har hon 30 % rabatt så tills den 10:e juni kostar det endast 557 kr (detta gäller även fransar). Hur bra? Perfekt för bal och studenttider! Det hon börjar med är att sätta en mall på varje nagel för att kunna lägga dit Akrylen. Sedan filar hon nageln till den formen man vill ha och efter det målar hon med den färgen man önskar.

Resultatet: Mandel-formade och klarröda. Så jädra snygg enligt mig själv. Haha, sedan vet jag inte varför min hand ser grön ut i ljuset på bilderna men det är en annan femma.

Sedan fixade även Hanna mina tånaglar med gellack. Jag ÄLSKAR att man har möjlighet till att göra det hos henne. Innan jag åkte till Asien gjorde jag det också och då höll det i ca 5 veckor, trots att man gick barfota hela tiden och badade. Nu kommer ju detta hålla säkert i 2 månader, uppdaterar er! Men det kan ni göra för 250 kr hos henne. Så snyggt att ha målade tånaglar nu när man kan börja använda öppna klackar också.

Boka tid hos Hanna HÄR. Eller besök hennes facebook-sida för mer info HÄR.

Sedan har jag ett extra erbjudande till mina läsare (utöver hennes 30% rabatt på nyset naglar och fransar) och det ger er 20% rabatt på en annan behandling än fransar & naglar. Ni kan alltså inte kombinera dem ihop. Ex: Ni kan använda den rabatten på att nopra och färga fransar och bryn. Uppge Elin Skoglund i kassan.

Gillar

Kommentarer

support,
Härlig röd färg på naglarna!
www.assashion.com/
dedudedudedudedu
,
hejhej! var är dina jeans ifrån? super snygga 😊