Morgonträning & lycklig

Världens mysigaste häng i Maybelline tältet på Way Out West. Där blev man sminkad! Har super mycket bilder från WOW som jag inte hunnit dela med mig av än.

Fredag och jag kickstartade dagen på gymmet med Jonas och Karin, vi jobbar ifrån samma kontor men Jonas var ju även med oss i Polen när vi var där i juli! Karin jobbar på Nordic Wellness vid sidan av så hon körde ett PT-pass med oss och jäklar vad jag redan har träningsvärk. Bästa sättet att starta dagen på enligt mig. Sedan käkade vi lyx-frukost på stan tillsammans.

Är så himla glad idag. Har verkligen tyckt det vart härligt att komma tillbaks till jobbet denna vecka. Komma in i rutiner, träna och har äntligen blivit frisk. Har vart sjuk sedan innan Marbella och har inte haft tiden till att återhämta mig. Men nu så. Helgen är än så länge lite oklar men ikväll ska jag hänga med Jossan, vi tänkte kolla på Miriam Bryant som ska vara med på kulturkalaset i Göteborg och sedan bara mysa.

Måste även berätta att NAKD har en pop-up butik i Arkaden i Göteborg just nu, tills den 28:e augusti. Jag ska nog gå förbi där i dagarna, älskar att kunna klämma och känna på plagg i verkligheten innan man köper!

Gillar

Kommentarer

sannasandbergs
sannasandbergs,
kolla gärna in mina svar på "pest eller kolera?!" som finns uppe på min blogg! 😃 Kram
nouw.com/sannasandbergs
victoriabrodd
victoriabrodd,
Snyyyygg Elin!!
nouw.com/victoriabrodd
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
Du är så fin!
nouw.com/elinpoolsap
hanna
,
Varifrån är din tisha? Superfin! Vilket även hela du är! Kram