Morgonträning & event

3 moments from my daily life

Onsdag och tiden slutar inte att springa iväg. Igår hade jag en utav de mest hektiska dagarna på jobbet. Jag var tvungen att sitta isolerad i vårt konferensrum hela dagen (där det är helt tyst) för att jag hade så mycket att göra. Skönt att bli av med massa puckar och få gjort allt som ska bli gjort. Hann faktiskt pricka av hela min to-do-list, vilket jag aldrig trodde skulle ske haha! Jag var helt slut när jag gick från jobbet vid halv 7, men bestämde mig ändå för att gå till gymmet. Klapp på axeln.

Även idag kickstartade jag dagen vid 6 på morgonen genom att åka till gymmet. För ikväll håller jag ett event på Orange N Blk för våra bloggare i Göteborg. Det kommer bli väldigt mysigt. Ska snart kila iväg dit för att jobba därifrån och förbereda lite. Men först; Kaffe!

Gillar

Kommentarer

linastroom
linastroom,
Så fina bilder!
nouw.com/linastroom
Maliness
Maliness,
Andra bilden är ju såååå dröööm 😃
nouw.com/maliness
louisepettersson
louisepettersson,
Hej! Besök gärna min blogg där du får läsa om livet som förälder till en pojke och flicka mellan 17 månader och fem.

Där jag öppet skriver ut om det mesta som faller mig i smak, med allt från livet - min barndom som inte var den bästa sim du finner i kategori (två nyanser av svart & vitt) - heminredning till skönhet där jag delar med av samarbete. Från att vara på botten så nådde jag toppen med ett inlägg över en natt där jag idag ligger på plats 19 i hela Sverige. Jag hoppad vi ses! 🌸
nouw.com/louisepettersson