Moonlight Café

​Var ju bara tvungen att komma tillbaks till detta underbara café här i Seminyak. Var här med Klara flera gånger förra året så ville visa Jossan och Albin. Så vi gick hit igår och käkade en god middag, drack rosé & dansade på deras terass helt själva. Imorse när vi skulle byta hotell blev det först ett stopp här för pannkakor, iskaffe och smoothies. Det var lika gott som det ser ut kan jag lova. 

Sedan letade vi boende. Efter en lång promenad, med tunga väskor & vätskebrist så hittade vi ett härligt ställe. Först vid tre på eftermiddagen la vi oss på solstolarna på deras takterass och lyssnade på musik, badade och hade det härligt. Efter 2 timmar i solen och 50 i solskyddsfaktor så har jag redan bränt mig... Aj! Nu: Ut på stan för lite shopping! 

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
Hej Elin! Tänkte höra med dig vilket objektiv du har till din kamera som du fotar med just nu? (Eller om det är flera objektiv du använder dig av?) Har försökt leta fram det bland dina tidigare inlägg men hittar inte om du skrivit det nånstans. Du har väldigt fina och härliga bilder i bloggen som man blir inspirerad av! Hoppas du har en underbar resa och njuter för fullt. Kram
elinskoglund
elinskoglund ,
Mitt objektiv heter Sigma 35 mm, 1,4/F. Det är grymt men kostar ca 7000 kr.

Tack för komplimangerna, det gör mig glad!
nouw.com/elinskoglund
Johannii
Johannii,
Ser sjukt gott ut!
nouw.com/johannii
AgnesOfSweden
AgnesOfSweden,
Men gud vad gott! * . *
nouw.com/agnesofsweden