Monday boost

Jag kände att jag behövde kickstarta denna måndag med lite inspiration. Jag ska införskaffa mig ett par nya höstklackar, något i stil med de ovan hade jag tänkt. Sedan står en ny väska samt ett gucci skärp högt på min önskelista. Men eftersom att jag ska köpa lägenhet snart så känns det som att jag borde hålla i mina pengar lite...

Hur mår ni idag? Jag känner mig otroligt trött men det är inte så konstigt med tanke på att det är måndag, jag har hållt igång hela helgen och det regnar ute. Ikväll hoppar jag på tåget till Stockholm igen men först en dag med möten här på kontoret!

//

I felt that I needed to kick start this Monday with some inspiration. I really want a pair of heels like them above. And a new bag and a Gucci belt is also high on my wish list. But since I'll buy an apartment soon I feel that I should keep my money a little ... How are you today? I feel incredibly tired but it’s not so surprising given that it's Monday. Tonight I jump on the train to Stockholm again but first a day of meetings here in the office!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Älskar Olivia P's outfit!!
nouw.com/johannagrahn
Hellofebruary
Hellofebruary,
Nattchii
Nattchii,
Jätte fin blogg 😊 Kolla gärna in min som handlar om mitt liv som 18 år och mamma till en snart 3 åring 😊
nouw.com/nattchii
Erika,
Vilken stor och mysig kappa!
eriikasworld.blogspot.se/