monday

Godmorgon mina hjärtan, eller för de flesta är de väl närmre lunch än morgon =) Måndagen i ära lockade jag in mina toppar lite. Jag har börjat få in "knycket" nu så jag kanske kan visa er en liten video på hur jag gör? Det tar typ 5 minuter och ger ett lyft på hela ens look. Så bra. Denna måndag ska jag jobba och ikväll blir det att övningsköra och plugga. Rätt så standard nu för tiden...

Igårkväll var jag iväg och tränade och på kvällen började jag kolla Homeland igen. Är på säsong 3 så ska bli härligt att komma ikapp lite. Längtar tills torsdag också. Och helg, för då ska jag träffa min pojkis. Men nu tar vi en sak i taget: Måndag och nya tag. Denna vecka kommer bli grym!

Gillar

Kommentarer

jcejennifer
,
Min pojkvän åker iväg 3 månader snart. Hjälp mig. Hur fan klarar man sig ensam när vardagen är som värst och man behöver bara hans närhet? Tycker de är så kul att han ska iväg och älskar verkligen att vi inte begränsar varandra. Men desto mer tiden närmar sig att han åker gör de lite ont i hjärtat. Snälla ge mig tips på hur du klarade det..
elinskoglund
elinskoglund ,
Hej Jennifer, det kommer upp ett inlägg kl 14 med svar på din fråga. Kramar!
nouw.com/elinskoglund