mojito en torsdag

Sitter och kollar Val debatten och jag måste säga att det är riktigt underhållande. Ett mål för mig är att bli mer insatt i Politik. man upplevs ju rätt så smart om man kan debattera kring det. Annars kom jag precis hem efter en hel dag på stan. Jag kom dit vid 12 och jobbade en timme. Sedan fotade jag med Mikaela och efter det tog jag bussen hem. Men halvvägs hem ångrade jag mig och hoppade av bussen och sedan åkte tillbaks till stan. Strosade runt där ett tag och mötte sedan upp Patricia. Vi tog först en fika i Haga och efter det en liten drink på takterassen på Scandic. Alltid lika trevligt att vara med min gumma och få prata av sig. Alltid lika trevligt att dricka en mojito med en utsikt över Göteborg.

Imorgon blir det att luncha med en födelsedags tös och även fira min SYSTER som fyller hela 14 år. Herrejösses, en syster och bästavän som fyller på samma dag - vad mycket kärlek! Vill även få in en klipptid mellan allt firande. Det blir nog en liten page på mig ändå. 

Här kommer några bilder för att liva upp inlägget. 

 

Ps. vinnarna av biljetterna till Fresh Fish har jag svarat på kommentarsfältet i inlägget. Jag glömde ju säga att ni skulle skriva er mail... Men ni som blivit besvarade ska maila mig och så ger jag mer info. Puss!

Gillar

Kommentarer