Mitt nya leende

Om ni följer mig på snapchat så vet ni att jag har gjort en tandblekning. Över 30 pers har i alla fall frågat mig om jag inte kan skriva om det här på bloggen då ni tyckt mitt resultat har blivit så fint - varför inte tänkte jag då!

Jag har velat göra det väldigt länge då jag tycker det blir så himla fint på de som bleker sina tänder. Man har ju däremot hört en hel del skräckhistorier om tandblekning. Att folk fått så mycket ilningar att de inte kunnat äta på flera dagar osv. Jag kom i kontakt med My Beauty Clinic i Göteborg som erbjuder många olika behandlingar. Var där på ett möte först för att få reda på vilka dem var. Det finns ganska många olika skönhetskliniker i Göteborg och jag har vart lite osäker på vilka jag ska välja. Men blev otroligt bra omhändertagen och kände mig trygg där!

Mitt första steg var att gå till en privattandläkare (hon sitter 5 minuter ifrån salongen) som fick bedöma om jag ens kunde göra en tandblekning. Besöket ingår i kitet man köper och det känns väldigt tryggt att en professionell person faktiskt undersöker en innan. När hon godkänt mig så gjorde hon skenor som jag hämtade ut några dagar senare. Sedan fick jag använda skenan 7 nätter med Brilliant Smile blekning i.

Jag hade faktiskt inga ilningar men det enda som var jobbigt var mitt tandkött. Det sved ganska mycket de sista dagarna. Men typ bara de 5 första minuterna när jag satte in själva skenan. Så det funkade. Oavsett om det sved lite så var det SÅ värt det! Alltså jag har så vita tänder nu. Mitt leende lyser.

Om ni är sugna på att testa tandblekning hos My Beauty Clinic så kan ni få 20% om ni uppger "Elin20" vid bokning, hela mars ut. Ni kan läsa mer här! Puss och kram.

Gillar

Kommentarer

wille
wille,
kolla här, det var väl innan blekningen, vita tänder då också. otroligt fin tjej alltså
http://nouw.com/elinskoglund/de-dar-palmerna-28442819
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229