mitt nya hälsosamma liv

Detta inlägg har på något konstigt vis ej publicerats, men skulle ha kommit upp för 1 vecka sedan.

På senaste tiden har jag mått lite sådär och det är för att jag inte tagit hand om mig själv. Jag har ätit skit, undvikit träning och festat en hel del. Jag har inte haft någon struktur alls och att äta lite godis varje dag har känts helt okej. Jag har dock alltid vart en tjej som tagit hand om mig själv och velat vara hälsosam. Så det har blivit en liten krock. Jag har ätit godis fast jag inte velat, bara för att trotsa mitt hälsosamma-jag.

Jag tror att jag har undvikit ett hälsosamt liv till stor del för att jag trott att det ska hetsa igång mina jobbiga tankar igen. När det kommer till träning har jag på senaste tid haft tendensen till att dra det över gränsen. Jag har gjort det på ett dåligt sätt. Den livsstilen har aldrig hållit då jag kanske går ALL IN i 2 veckor för att sedan tröttna och skita i det. Jag vill sluta bli en jojjo-tränare!

Nu har jag däremot bestämt mig för att bli mitt hälsosamma jag igen och fortsätta vara det. Jag ska börja äta "renare" mat, träna regelbundet och detta för att må bra inombords. Att jag ska börja känna mig fin igen ska bara vara en bonus. Jag gör detta nu för att jag ska få bättre immunförsvar, orka mer och bli mer positiv.

Därför har jag i nu 8 veckor framåt en PT. Hon ska guida mig igenom veckorna, få mig att komma igång igen, jag har fått ett kost och träningsschema och hon är verkligen en ängel. Jag känner redan att detta är SÅ bra för mig. Äntligen ska jag få ge det hälsosamma livet en chans. Jag är trött, så jävla trött, på att gå runt och känna mig ständigt ohälsosam. Människan mår BRA av sund träning och kost. Något jag bestämt mig för är att detta gör jag inte för att få "en speciell kropp" utan jag gör det för att må bra. Vara lycklig. Så hoppas att ingen kommer triggas av att jag skriver om träning och kost här i bloggen det närmsta.

Min PT är Miranda Källhage, som ska förändra mitt liv, eller jag ska förändra mitt liv men hon kommer att vara min stöttande axel och peppa mig när jag tycker allt känns jobbigt. Hon kommer att forma mitt kost och träningsschema efter mig och mina behov. Jag är SÅ taggad och hoppas att ni vill följa med på min resa!

Här kan ni läsa mer om hennes PT-tjänster och priser.

Gillar

Kommentarer

saraericas.kontakt,
Heja dig!!
saraericas.se
elinskoglund
elinskoglund ,
isaaa_,
heja heja! hoppas du får bra balans i det nu med lite stöd <3
isabyl.devote.se
elinskoglund
elinskoglund ,
Tack sötaste <33
nouw.com/elinskoglund
amandamaria
amandamaria,
Vad roligt, lycka till!!
nouw.com/amandamaria
elinskoglund
elinskoglund ,
sandrastjerneus1317
sandrastjerneus1317,
Håller tummarna för dig, lycka till elin!
nouw.com/sandrastjerneus1317