Mitt matbord jag designat

I våras kom jag i kontakt med Lovisa som driver varumärket Mawrble. De gör marmorbord i olika former. När vi började prata så sa jag att jag gärna hade designat ett eget bord tillsammans med henne.

Efter många vändor fram och tillbaks så blev bordet "ARTE" till, ARTE är ett italienskt ord för konst. Bordet är gjord i rundade kanter och med ben som gör det möjligt att få stolarna att få plats under bordet. De asymmetriska benen är alltså inte bara snygga utan också praktiska.

Detta bord är i Arabescato med en rosa detalj i som jag tycker är så fin. Jag måste också höja Lovisa till skyarna för hon är så grymt duktig på sitt jobb. Jag vet flera av er som beställt via henne och att hon kunnat justera storleken osv till kundens önskemål.

Att få designa möbler är något utav det roligaste jag vet. Det jag gjort tidigare är köksluckan tillsammans med Bucks & Spurs som jag tyckte blev SÅ fin. Ni kan klicka här för att se den!

Jag har lite tankar & idéer som jag hade velat förverkliga. Men de håller jag för mig själv så länge...

Dessa fantastiska bilder är tagna av Philip Mccann. Jag har jobbat med honom tidigare och tycker att han är grymt duktig på att ta interiörbilder. Snäll som han är så lät han mig använda dessa bilder på mina nya hemsida som snart lanseras.

Tack Lovisa för att jag vill möjligheten att göra detta tillsammans med dig! Ni kan klicka här för att komma till detta matbord.


Gillar