Mina veckoplaner

Onsdag: Jobb hela dagen och ska verkligen försöka ta mig till gymmet efter jobbet. Jag har verkligen noll motivation och inspiration till det just nu, för jag är så otroligt trött på kvällarna. Men däremot vet jag att träning bidrar till att jag blir piggare!

Torsdag: Morgonträning (kör alltid bodypump 07.30 om jag är i Göteborg), jobb och på kvällen ska jag träffa Jossan som fyller 22 år! Vi ska äta gott och sedan gå på en kompis spelning. Kommer bli en sådan mysig kväll.

Fredag: Jobb hela dagen och på kvällen kommer vi tjejer som håller i bloppisen åka och förbereda den. Ska hänga upp alla kläder och göra det mysigt där. Seriöst, jag har SÅ mycket att sälja?! De mesta är helt oanvänt också. Jag har på tok för mycket kläder som jag inte hinner använda, så därför ska jag sälja så mycket.

Lördag: Bloppis! Det börjar klockan 11 på morgonen och håller på tills kläderna tar slut, så försök att komma i tid. Vasagatan 36 i Göteborg. På kvällen ska vi alla tjejer fira Jossan och sedan ska vi ut och DANSA rumpan av oss! Har längtat efter en tjejkväll deluxe länge nu.

Söndag: Packa inför Stockholm, mysa och kolla film. För sedan blir det två intensiva veckor framför mig.

Gillar

Kommentarer

Linnéa Larsson,
Spännande!!
linnealarsson.nu
hannagothberg
hannagothberg,
Marteklanderud
Marteklanderud,
ISA,
så himla härlig vecka! vad är det du gör här i sthlm? hehe inte otrevligt menat men är det jobb? KRAM!
www.isabyl.se
KajsaKThoresson
KajsaKThoresson,
Älskar din blogg!!
nouw.com/kajsakthoresson
eiramattsson
eiramattsson,
VACKRA elin!!
nouw.com/eiramattsson
tindrawannberg
tindrawannberg,
Åhh vad kul med bloppis!! Är det bara du som kommer sälja kläder eller kommer det finnas fler bloggare på plats?
nouw.com/tindrawannberg