Mina 7 vanligaste frågor på Instagram

Jag får väldigt mycket frågor på min Instagram-dm. Såg att Ellinor gjorde ett liknande inlägg och kände att det vill jag också göra. Det tar så lång tid att svara på varje enstaka fråga så här kommer de allra vanligaste frågorna som kommit in senaste dagarna.Vart har du köpt din halsduk & mössa?

Den är köpt på Arkets rea, hittade den i deras butik på drottninggatan. Mössan är gammal från NK.Vart har du köpt din gröna skjorta? Och vilken storlek har du?

Den är köpt på Arkets rea, klick för att komma till den (adlink). Jag har storlek 40!Recept på din GT?

Det är inget speciellt recept. Brukar ha Hendricks & tonic vatten. Sedan skär jag tunna gurkbitar som jag fäster på sidan. Fyller glaset med is & toppar med peppar.Vilka pass brukar du träna på Kalvhagen?

Jag brukar köra Bag N Box & Konceptpassen. Det är gratis att testa på, så rekommenderar det! Passen funkar för alla och man kör alltid mot sig själv, så det är inget krav på att man ska vara extra duktig eller så.När kommer nästa vlogg från sommarhuset?

Jag hoppas på att jag får chansen att åka dit i veckan och filma klart den första renoverings-vloggen. Jag har besökt huset flera gånger så ni kommer få se väldigt mycket. Tror den videon kommer bli kul!Vilken uppfödare kommer Selma från?

Jag svarar inte på denna frågan då jag inte vill ge ut namnet till uppfödaren. Om man är intresserad av att skaffa en Cavapoo så måste man leta och gå sin egna väg. Men Selmas uppfödare tog bara en enstaka kull så det är ändå inget alternativ. Gå med i FB-grupper och var beredda på att stå i kö för att få hunden. Jag har egentligen bara tur att det gick så fort som det gjorde.Vart kommer din skjorta från?

Den kommer också från Arket och om ni klickar här kommer ni till den (adlink).


Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

GTn såg galet fräsch ut 🥰

nouw.com/emelivet
anna
,

Vad jobbar du med utöver bloggen? För jag gissar bara på att det inte är ditt heltidsjobb med tanke på hur sällan du uppdaterar. Eller tycker du bara inte om att skriva och kanske fokuserar på andra sociala medier som jag missat? Gillar dina tankar och inlägg. Kram

elinskoglund
elinskoglund ,
Hej Anna 😊 Jag driver mitt egna bolag och jobbar med blogg, Instagram & Youtube. Sedan är jag delägare i Poppy Posters och jobbar där. Kram!
nouw.com/elinskoglund