min vecka i bilder

I veckan besökte jag På Kanelen och drack en nötfrasse. Den var så otroligt mättande så jag stod mig hela körkortslektionen utan att bli hungrig.

I veckan har jag även bokat en resan med denna pingla. 2 månader blir vi borta, can't wait.

I fredags var jag servitris på pappas jobb. De hade en liten förkväll och jag hjälpte till att hälla upp dricka och servera. So fun. När jag kom hem tog jag ett glas rödvin och köpte pizza. Detta avnjöt jag framför idol. Hejade såklart på Josefine, hon var så jäkla snygg i fredags också, men tyvärr åkte hon ut. Efter det träffade jag Alexandra ett tag och hade det trevligt. Somnade sedan vid typ 2 på natten framför en film, i min ensamhet...

Lördagen började med att jag övningskörde i princip hela dagen. Tillslut kom vi in till stan och jag fick äntligen köpt ett par glasögon. Jag ser dåligt men har inte haft tid att gå till affären och beställa glasögonen. Nu hittade jag några jag gillade helt ok =) Visar bättre bild när jag fått hem de. På kvällen träffade jag lite friends och hade sleepover hos Alexandra.

Söndagsbrunchen fick bli på Egg & Milk som ligger i Linné. Det är amerikansk frukost och jag tyckte det var helt okej. Härlig inredning och rätt så bra priser. Resten av dagen spenderades med vänner och vi tog bilen till havet lite när vi släppte av Elin vid färjan. Så vackert. På kvällen tog jag det bara lugn och pluggade lite.

Gillar

Kommentarer