Igår efter jobbet åkte jag direkt till Olssons Vin för att gå på ett middagsevent med Foodora. Möttes av ett bord som var bokat åt mig, @Josefineeriksson och @mlisamuelsson. På stolarna hade vi varsin goodiebag och som ni ser hade vi en flaska cava att njuta av.

Vi fick även en charktallrik - med helt magiska ostar! Så trevligt att ha en helkväll med mina tjejer. Tror ni våra munnar gick i ett? Yes! Haha, alldeles för lång tid sedan vi sågs sist.

Jag tycker Olssons Vin är ett otroligt charmigt ställe. Vi kom fram till att det är helt perfekt att gå på dejt där. Avslappnat, skön stämning och inte jätte högljutt. På sommaren har dem även en uteservering som är väldigt mysig. När vi druckit upp så gick vi över gatan till Brewers Bar, Foodora hade bokat så att vi åt varmrätt där.

Två helt magiska tjejer! Älskar konceptet av att äta förrätt, varmrätt och etterätt på olika ställen. Det var grym service på Brewers Bar, kan varmt rekommendera deras pizzor och vin (!).

... För när vi skulle beställa vin så fick vi ha en liten vinprovning. Kanske speciellt för oss, haha, men älskar när servicen är naturlig och härlig. Formellt känns så himla tråkigt. När jag jobbade som servitris så försökte jag också alltid vara väldigt vänlig och "mig själv", om ni förstår vad jag menar. Man vill att det ska kännas äkta.

Snygg Jossan under vår lilla vinprovning hehe.

Omg. Äter typ aldrig pizza för tål egentligen inte det, men ibland får man unna sig. Den vita ni ser, den har honung på sig och olika ostar. Så galet galet god. Vill äta den varje dag.

Lilla jag! Det roliga med detta event var att alla restauranger vi besökte är anslutna till Foodora, så man kan beställa deras mat via appen i Göteborg.

När vi ätit upp så hämtade en taxi oss som tog oss till Ogbg som är en nyöppnad restaurang vid Stenpiren i Göteborg. Vi fick smaka på alla deras efterrätter och jag beställde drinken "Make Love Not War" (den med jordgubbar) och när man beställer den får man en kram av servitören. Mysigt! Då skänks även 25 kr direkt till cancerfonden. Fint initiativ!

Jag är kär i dessa tallrikar. Hur fina är inte dom?!

Efter en helt underbar torsdagskväll så tog jag bussen hem. Tack Foodora för ett härligt event. Tycker det är kul när det blir lite annorlunda events som dessa! Gillar verkligen att röra mig mellan olika ställen.

Gillar

Kommentarer

Erika
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Original text


Original text