min torsdag

Efter en halvdan lunch gick jag och Jennifer till Berns & drack en fantastisk kaffe. Skummet var sådär alldeles perfekt tjockt & jag hällde såklart på lite socker och åt skummet med sked. Det ÄR livet. Så jävla gott. Innan hade jag vart på möte på Stampen media group (som ligger under samma koncern som Nattstad) och det är därför jag är här i Stockholm. Jag hade bjudit in bloggare till 4 olika möten denna vecka och sedan är det två tjejer ifrån Stampen som håller i mötet. 

Jag tycker det är en stor erfarenhet att vara här och få vara en del av detta och att ärofullt att vara Nattstads ansikte utåt. Fick träffa Mikaela Forni också och det tyckte jag var roligt. Hon jobbar för devote som också ligger under Stampen. Men men... Om vi fortsätter.... 

 

... Ligger nu på Jennifers balkong och har det alldeles jätte mysigt. Hon är på jobbet och jag själv har legat här och jobbat ett tag. Jag ska snart trycka på en film och sova lite. Är så så så trött. Kan berott på att jag vaknat X antal gånger inatt pga. noja att jag ska försova mig. Igen. Uch, det där sitter i. Har man försovit sig en gång blir man nojig att det ska hända igen. Men men hjärtan. Vi hörs sedan!

Gillar

Kommentarer