min sommar i bilder

Nu känner jag att det är dags att vinka farväl till sommaren - det gör jag på bästa sätt genom att ha en liten "throw-back" med bilder. Häng med!

Jag måste nog säga att sommaren kickade igång när Summerburst var. Det var nog en av de roligaste helgerna i mitt liv, tänker fortfarande tillbaks och ler lite för mig själv och blir varm inombords. Fest dygnet runt, träffade en massa härliga människor & att stå och DANSA loss till Avicii är fan livet.

Sedan var det dags att fira alla studenter, så himla mysigt. Minns att det var en hel del fest denna period, hehe. Men herregud vad kul man hade det? Här är jag och Elin!

På en studentmottagning fanns det en Foodtruck, SÅ trendigt och mumsigt.

Spenderade ett par kvällar i Haralds trädgård med grillad mat och härliga samtal. Finns det något bättre? Nyklippt gräs, grillat, kärlek, sommar & skratt.

Familjen åkte iväg en weekend till Pisa för att fira pappa som fyllde 50 år! En helt fantastisk resa måste jag säga. Älskade Pisa. Stort tips till er som inte vart där!

Mycket av tiden gick åt till att äta en massa underbar italiensk mat. På riktigt, aldrig ätit så gott italiensk som här i Pisa och har ändå vart i Italien en heeel del...

Mina fina vänner Carro & Sarah kom till mitt landställe där vi spenderade en helg tillsammans. Det var jätte varmt den helgen och vi badade en massa. Sen åkte vi till Gullhomen en natt också. Sommarminnen skapades!

Killen var och hälsade på mig en del på landet. Vi åkte ut till vår lilla ö de dagarna vädret tillät oss. Här busar han med mig... Han ville säkert kasta i mig =)

Det finns inget vackrare än att ta bilen när solen börjar gå ner och åka runt på vägarna vid mitt landställe. Naturen är fanimej magisk! Så en kväll tog jag med syrran och kameran för att få med det på bild.

Många kvällar på klipporna med vänner och havet som utsikt.

Sommaren 2015 har bjudit på en hel del rosé med vänner på uteserveringar. Bästa sättet att umgås efter en dag fylld med jobb hihih <3

Jag åkte till Spanien, Nerja, en vecka med min pojkvän & hans familj. En super fin resa med en massa avkoppling och värme.

Mina föräldrar hyrde Westkust över en dag och hade 50 års fest på den. På dagen seglade vi & på kvällen var det fest och en massa dans. En av de bättre dagarna denna sommar.

Tro det eller ej - jag hade juli ledigt ifrån mitt jobb här i Göteborg och då åkte jag upp till landet för att jobba som servitris där ALLA mina lediga dagar, typ. Så himla slitigt...

När jag var ledig åkte jag till Göteborg och träffade mina fina hjärtan. Detta var någon kväll innan Port Du Soleil, tog en drink innan. Åh. Får man lov att redan sakna kvällar som de?

Var på en episk dagsfest Dayhem hade på Port Du Soleil.

Var på en bloggbrunch på Vapiano som härliga Daniel anordnat.

Way Out West med bloggligan! Shit vilken magisk helg det var.

Premiärturen för mig till Fashion Week blev av i slutet av sommaren, det var en upplevelse för sig. Här fotar jag Anna Rosendahl och Celine Aagard som är en fashion blogger och har vunnit Instagram of The year och massa mer... Coolt!

Sommaren avslutades på det traditionella viset - kräftskiva!

Gillar

Kommentarer

resanmotfrihet
resanmotfrihet,
Jättefina bilder!
nouw.com/resanmotfrihet
Linaerix
Linaerix,
Så härliga bilder! Ser supergott ut! 😊
nouw.com/linaerix
gaga,
Vilken härlig sommar du haft! =D
www.betterwords.blogg.se
antonstenander
antonstenander,
så härliga bilder, man saknar ju redan sommaren!!
nouw.com/antonstenander