Min säng, som är något speciellt

​Godnatt världen! ​​Inte ifrån min drömsäng på bilderna, utan ifrån Klaras soffa i Stockholm. Det är dock också väldigt mysig att vara här. Men imorse vid 05.45 innan jag åkte till tåget så fotade jag min säng för jag vet hur många av er som frågar om vart den kommer ifrån, vart jag köpt mina lakan, mina täcken och mina kuddar. Så, vad gör man inte? 

Min säng är köpt på Inred.se, mina dunkuddar/täcken är köpta på Dunbutiken.se och mina nya lakan är ifrån Beach House Company. Helt ärligt, dessa lakan är de mest fantastiska som finns. Jag har två set just nu, dessa vita med sammetsdetaljer samt ett par gråa som jag fick i födelsedagspresent i vintras. Om ni uppger koden news30 (gäller bara tills på fredag vid midnatt) på Beach House så får ni 30% på alla nyheter. Dvs, lakanen ovan. Hur bra?! 

Ikväll har jag och Klaris ätit chark, druckit rödvin och snackat ikapp om livet. Nu har hon bäddat soffan åt mig och jag är så taggad på att bara krypa ner här nu, kolla lite youtube och sedan somna. Imorgon väntar en lång dag! Kram till er. 

Gillar

Kommentarer

CAMILLAESI,
låter som en härlig kväll 😊
www.camillaesi.se
claratime
claratime,
elsajensen
,
Åh vad fint! Var har du köpt din sängbord? Magiska.