min måndag

Jag kom till Karin för att äta middag och dricka lite vin. Vi skulle strunta i Måndagsklubben och istället bara mysa och ha det härligt. Bada jaccuzzi och njuta. Detta är en liten fördrink innan middagen.

 

Lite dukning innan middagen. Älskar Karins inredning, så mysig. Matbilderna finns på telefonen då kameran dog... 

Vad hände sedan? Jo vi blev spontana och kände ändå för att åka till Måndagsklubben. Vi öppnade en flaska rosé och började fixa oss lite. Blev helt lycklig över spontaniteten som faller in ibland. 

Gick ner till vägen för att möta upp mamma som kom med en klänning och mitt lägg. Såg då denna vackra vy. Var tvungen att ta ett kort. 

Övrigt: Vi hade en jätte rolig kväll. Dansade tills två på natten och därefter somnade jag väldigt skönt runt tre i min säng... Idag är jag allt annat än pigg men ska få i mig lite mat nu och sedan inta jobbet. Är nästan lite pirrig, sista jobbpasset på restaurangen denna sommaren. Skönt med ändå ledsamt. Kommer sakna mina kollegor alldeles för mycket. 

Gillar

Kommentarer

s
,
älskar sånna här inlägg med mycket bilder där du beskriver vad som har skett det senaste. lite så som forni och dasha brukar göra. me like :)