Min lördag i Skärhamn

Vid 11 imorse tog jag färjan tillbaks till fastlandet ifrån Käringön, berättar mer om det i ett annat inlägg. Vid färjeläget stod min mamma och syster med bilen och väntade in mig. Sedan körde vi till Tjörn för att åka till Pia & Lars-Åke för att umgås med dom hela dagen. Jag blir chockad varje gång jag tänker högt att vi inte är släkt, för det känns verkligen som att vi är familj. Vi alla är så otroligt tighta och känner mig alltid hemma hos dom. Att dom till och med har inramade bilder på oss ifrån när vi var små där hemma säger en hel del om hur tighta vi är ;)

När vi kom fram till Skärhamn kollade vi lite affärer och sedan gick vi till huset när killarna hade spelat klart sin golvrunda. Älskar förresten deras nya kök, så inbjudande och hemtrevligt.

Min kära bror var givetvis där och även lilla Mikaela. Känner igen mig så mycket i henne, från när jag själv var liten. Hon drog sedan med mig till badstranden där vi hoppade ifrån hopptornet. Hon hoppade i utan att tveka så jag var tvungen att haka på i hennes tempo, haha. Men gud vad kul vi hade det. Tror vi hoppade upp och ner i det där hopptornet över 10 gånger.

Mamma & pappa firar 22årig bröllopsdag idag. Så fint! Längtar tills jag hittar personen jag kommer dela hela mitt liv med.

Det grillas massvis med mat & sedan åt vi en sådan otroligt god middag. Matkoma deluxe efteråt! Exakt där satt vi i flera timmar, i kvällssolen och pratade om allt och ingenting.

Livet är väl ändå rätt fantastiskt när man kan glida runt i slitna jeansshorts, barfota, saltvatten i håret och osminkat ansikte? Det finns verkligen ingenting som slår den svenska sommaren heller... Även fast det ska bli bra kul att sticka till Marbella på måndag ;)

Min lillasyster, som många tror är min storasyster. Jag är ju kortast i familjen och tydligen ser jag liten ut också haha! Även fast vi retar varandra dagligen så är det även hennes jag kan säga exakt allt till.

Time for dessert...

... Som givetvis måste fotas till Instagram!

Sedan smakade det helt ljuvligt också. Tack för en magisk dag Skärhamn! Nu är vi alla tillbaks på landet igen. Det ser ut att bli sol imorgon och då ska vi ut på havet. Sedan rullar jag tillbaks till Göteborg igen för att packa inför Marbella. Är SÅ pepp på att ha livets vecka där nere!

Gillar

Kommentarer

amanda
,
Åh! underbart! Kan inte du fråga din syster vart hon hittat den där fina scarfen?? Kram
Linnéa Larsson,
Så mysigt!! 😊
linnealarsson.for.me
claratime
claratime,
dina bilder är så otroligt fina!
nouw.com/claratime
ISA,
men åh. man ÄLSKAR ju den där dagen! så fin sommardag <3
www.isabyl.se
Eira,
Alltså ÅH, du ser så lycklig ut! <3
www.eiramattsson.blogg.se
allgoodthingsinlife
allgoodthingsinlife,
Så härligt! Fantastiska bilder du tar!
nouw.com/allgoodthingsinlife