min lördag i bilder

Jag och Klara vaknade efter 9 timmars sömn till Stockholm och solsken. Jag har verkligen blivit bortskämd med bra väder denna vecka i huvudstaden. Vi kokade lite kaffe och åt mackor till frukost. Sedan började vi planera dagen, duscha och åkte sedan in mot stan.

När vi kom fram till stan så gick vi till Mothers för lunch. Grym mat och coolt ställe! Deras system går ut på att beställa via en iPad som finns vid bordet, det krånglade lite men annars var det väldigt smidigt. Så när du beställt så kommer servitören med mat & drycken.

Sedan mötte vi upp mina fina vänner. Vi satte oss på en uteservering där det spelades härlig musik & vi beställde in bubbel och kaffedrinkar. Lyckan spred sig i kroppen när man fick känna solens strålar mot ansiktet igen & lördagsfeelingen var på topp. Jag ÄLSKAR att spendera min lördag på Stockholms gator.

Jag och Klara tog sedan tunnelbanan till Vasastan och Acne Archive butiken. Där fyndade jag ett par blå jeans som satt som en smäck (händer ju en gång om året), blev så glad. Jag älskade verkligen Vasastan och om jag någon gång kommer köpa lägenhet i denna staden så vill jag ha en där! Jag föll ju för att alla byggnader var målade i olika färger. TÄNK om jag skulle köpa en lägenhet som ligger i en rosa byggnad (det fanns en där), då hade ju alla mina barndomsdrömmar gått i uppfyllelse. Dvs när jag var liten var min största dröm att bo i ett rosa hus, något inte mina föräldrar var lika taggade på.

Såhär såg jag ut idag på stan. Körde all-black med min grå kappa. Haha det är nästan löjligt hur mycket jag har använt den sedan jag köpte den. Jag har ju säkra 50 jackor hemma men har ändå haft denna varje dag hehe...

Sedan åkte Ellinor med oss hem till Klara. Vi köpte med oss Phils burger, som Klara tyvärr bor granne med... Haha det är alldeles för lätt att gå ner och köpa käk där. Men ack så gott!

Nu har vi laddat upp med kaffe för att få energi till kvällen. Men snart ska det innehållet bytas ut mot bubbel och tagg-musik. Denna kväll kommer att bli helt magisk då vi ska gå på en kul fest på Publico. Nej, dags att börja fixa sig lite.

Hoppas att ni tycker det var kul med ett min-dag inlägg, vet att det har varit efterfrågat. Det tar ju sitt lilla tag att skriva och göra under dagen (fota allt osv) men SÅ kul att läsa tycker jag.

Gillar

Kommentarer

Ellen
,
Superfina skor! Var kommer de ifrån och vilken modell? Kram
Emelie_01
Emelie_01,
Älskar verkligen dina bilder
nouw.com/emelie_01
Pdersten
Pdersten,
Härliga bilder 😍 Din kappa är så snygg
nouw.com/pdersten
ISA,
men älskar denna typ av inlägg! blev typ kär i sthlm nu, haha!
isabyl.devote.se
Adnaan
Adnaan,
Finna bilder
nouw.com/adnaan
linabloggar
linabloggar,
Riktigt fina bilder!
nouw.com/linabloggar
elinbergholm
elinbergholm,
MatildaKnapee
MatildaKnapee,
Jätte fina bilder!
nouw.com/matildaknapee
kamillahaaland
kamillahaaland,
Maliness
Maliness,
Vad var det för uteservering? ) Tycker det är så många uteserveringar som ej har musik vilket är synd!
nouw.com/maliness
elinskoglund
elinskoglund ,
Vau De Ville tror jag den hette! 😃
nouw.com/elinskoglund