Min lördag

Min lördag började med en långfrukost med mina föräldrar. Drack kaffe, läste tidningen & kollade sedan igenom boenden till Marbella en sista gång. Nu hoppas vi att vi hittat rätt i alla fall! När himlen blev blå så la jag mig på altanen och lyssnade podcast, somnade, lyssna lite låtar & bara njöt. Jag gick sedan in och kollade lite Breaking Bad. När klockan slog 5 tog jag på mig joggingskorna och fick med mig systern ut på ett träningspass. Först gick vi en mil & sedan körde galna intervaller i världens brantaste backe. Höll på att spy efter 4 omgångar så då klappade jag mig själv på axeln & vi gick hem med skakiga ben.

Efter en fantastisk middag med grillad fisk så mötte jag upp min bästa tjej Karin. Vi ses aldrig förutom på sommaren då vi tidigare bott i olika städer, men nu har hon precis flyttat till Göteborg vilket är så kul. Hon är en person jag ser upp till, så stark & genomgod. Vi satte oss på klipporna, som vi alltid gör. Nu gick vi igenom året som gått och 3-4 timmar senare cyklade vi hem.

Haft en helt magisk första dag på semestern. Är så tacksam över att jag får komma ut till landet på somrarna. Det fyller mig med så mycket lugn. Imorgon hälsar Linn på mig från Göteborg, vi ska bara mysa i ett par dagar.

Gillar

Kommentarer