min kamera och redigering

​Fått en hel del frågor om vilken kamera jag använder samt hur jag redigerar mina bilder. Först, tusen tack för alla komplimanger om att ni gillar mina foton. Lägger mycket tid på dom så kul att det uppskattas.

Innan jag åkte på denna resa så valde jag att köpa en väldigt fin och dyr kamera. Den dyraste prylen jag någonsin köpt faktiskt. Men det är en del av mitt jobb och jag älskar att fota, så tyckte helt enkelt det var värt det. Min kamera heter Canon EOS 6d och det är en fullformatskamera. Den kostar 15 000 kronor och finns att köpa på de flesta ställen. Den är väldigt bra då ljusinsläppet är magiskt. Ni ser ju bara på bilderna.

Mitt objektiv heter Sigma 35 mm 1,4/f. Den är alltså ganska vidvinkel och utzoomad, det gör att jag får med mycket i bilden och det är ett väldigt bra allround objektiv som jag kan fota både outfitbilder, naturbilder samt på större sällskap. Det kostar ca 7000 kr. 

Jag redigerar sedan alla mina bilder i RAW-format och i Photoshop. Där drar jag i kurvorna, kontrast, ljusar upp bilden och tar bort saker jag tycker ser fult ut. 

Well, that's it! 

Gillar

Kommentarer

Linnleissner
Linnleissner,
grym på att fota, skulle vara kul med före- och efter bilder då du redigerat lite mer! <3
nouw.com/linnleissner
emiliehelle
emiliehelle,
Veldig fine bilder! Hadde vært moro med før og etter bilder😊
nouw.com/emiliehelle
Linn
,
Hej! I samband med kameror undrar jag om du har någon lite mindre kamera som är smidig att bara lägga ner i en liten väska eller vet någon kamera som är som en sån. Är i behov av en mindre kamera och undrar om du har något/några tips!
hanshen
hanshen,
Det är verkligen värt det med en dyr och bra kamera!
nouw.com/hanshen
Maja
,
Hej!
Jag ska på bal snart och skulle gärna vilja vara lite brun. Jag vet att du tidigare nämt att du gjort spraytan för 250 kr. Vad heter stället i Göteborg? Skulle uppskatta ett svar har lite smått panik. 😊
johannakindbom
,
Wow! Så fina bilder:-)
Kommer du ha någon mer veckans blogg förresten?
amanda
,
inspo på hög nivå!! varifrån kommer den mörkröda bikinin