min helg

Fredag: Jag vaknade upp på hotellet, åt en härlig frukost och sedan packade jag väskorna och mötte upp Klara. Vi åkte sedan hem till henne och dumpade väskorna, tog en kaffe och snackade igen. Det var verkligen underbart att träffa henne igen! Sedan åkte vi in till stan och mötte upp Lina, vi kikade affärer och åt en god lunch. På kvällen gick jag och Klara ut till V. Kom sent i säng men shit vad roligt vi hade det!

Lördag: Sov väldigt länge och sedan satte jag mig på tåget påväg hem. Fick sätta mig i 1A klass och sov hela resan, finns det något mysigare än att sova på ett eftermiddagståg? Harmoni. När jag kom till Göteborg så mötte jag upp familjen och min pojkvän på Barabicu för att sedan gå på bio ihop.

Vi tog först in en massa förätter och drinkar, deras förätter var absolut godast. Så om ni går dit beställ bara det och skippa varmrätten...

Denna idé gillade jag, att jag själv fick sitta och blanda min guaccamole. Mums vad gott det var.

Sashimin var UNDERBAR.

Denna kväll var för att fira min fina syster som fyllde 15 år, varför går tiden så fort och hur kan du ha blivit såhär stor? Grattis min lilla pärla!

Älskade förövrigt Barabicu som ligger i Rosenlund i Göteborg. Ett tips om ni bara ska gå och ta en drink också. Cool inredning och stämning.

​Vid 9 tiden gick vi på bion No Escape, den var helt sjuk. Knappt att jag rekommenderar någon till att se den, var i chock i flera timmar och mådde verkligen dåligt under och efter. Handlar om en familj som åker till Bangkok så blir det krig, och det händer saker HELA tiden och jag grät typ hela filmen. När jag kom hem sedan grät jag också, var så ledsen. Men sedan har jag tendensen att leva mig in i saker LITE för mycket ibland. 

Söndag: Idag har min syster släktkalas och sedan ska jag bara vara med min Harald. 

Gillar

Kommentarer

hannahmelin
hannahmelin,
Hej! Jag fyller snart 20 år och tänkte fira det med en fest med alla mina nära och kära, ungefär 40 personer. Hade du kunnat ge mig lite tips på hur man får till den perfekta festen?? Det enda jag vet är att jag vill bjuda på plockmat men har ingen aning om VAD för plockmat haha.. Hade varit supersnällt om du ville hjälpa! <3

Och en helt annan grej. gud så vacker din syster är!!!
nouw.com/hannahmelin
EbbaVedenvik
EbbaVedenvik,
Lös min gåta på min blogg!!😛😛
nouw.com/ebbavedenvik
vendela
vendela,
Vad trevligt det där såg ut! 😊
Här är ett supergott tips om du vill testa och göra egna donuts, supergott!
Puss på dig!
http://nouw.com/vendela/bakat-donuts-20443728
nouw.com/vendela
isaaa_,
vilken härlig helg! och guuu så vacker din syster är!
isabyl.devote.se
Andreatherese
Andreatherese,
De har jättegod mat , och älskar att man får göra sin egen guacamole! 😃
nouw.com/andreatherese
dmmd
,
Jag lika gammal som din syster, önska jag såg ut så 😟