min helg

Efter några dagar jobb blev det fredag och kräftskiva. Linn hade det hemma hos sig och vi var 20 personer där. Jag åt så mycket kräftor och det var så jäkla gott. Det böds på iskallt bubbel också, helt i min smak. 

Linn fin och glad innan party. 
Linn hade ordnat det så fint med dekorationer och tält. Detta var "lugnet före stormen". Sedan var vi fullt med folk och sjöng snapsvisor hela kvällen lång! Kul jag är som fotar när det inte är några människor med på bilden, haha. Men jag glömde faktiskt bort att fota alla personer... 
>

Hann med att fota kräftorna också innan telefonen dog. Några av de i alla fall. Jag, Elin och Alexandra delade på 3 kilo. Jag var mer än mätt efter. Trevligt i alla fall. Efter några snaps för mycket tog jag taxi hem till mig och somnade skönt. 

Lördag: Jag var hemma och slappade hela dagen. Vid sju på kvällen åkte jag hem till Linn igen för att ha en myskväll med hon och Sarah. Det blev en del skratt till en rätt så konstig film. Senare på kvällen satt vi ute på Linns altan med filtar och drack tee. Vi somnade runt 2 på natten efter mycket tjejsnack. 

Idag har jag och Linn tagit det lugnt. Legat framför tvn och tillslut bakade vi en kladdkaka och gjorde kaffe. Vi satte på filmen Catch Me If You Can. Den var så bra. Är hemma nu och eftersom vi aldrig hann se klart den tänkte jag göra det nu.

Är extremt seg denna helg... Vad beror det på? Jag är i alla fall utvilad nu och längtar efter att nästa vecka ska dra igång. Jag ska besöka gymmet imorgon också i stan för engångsskull. Så det blir först jobb och sedan träning. Men nu kolla film: Orkar inte ta tag i dagen. 

Puss!

Gillar

Kommentarer

LovisaBriggert
LovisaBriggert,
Låter mysigt http://www.nattstad.se/lovisabriggert
nouw.com/lovisabriggert
linneasstyrka
linneasstyrka,
Vilken smakrik kväll :D
nouw.com/linneasstyrka