min fredag i bilder

Min fredag började hos Hanna där jag gjorde mina fransar och naglar. Jag somnade som en liten prinsessa när hon gjorde fransarna. Jag brukar alltid bli så rastlös men idag var det så himla avkopplande och skönt. Jäkla härligt att få ha nya fransar också =)

Sedan blev det en lunch på kosmos med...

... Min nya hatt vid sidan av och...

... Fina Klara! Hon var brun och fin efter en vistelse i Dubai, sikken lyxlirare. Vi planerade vår kommande resa. Men ska jag vara ärlig? Vi kom av oss rätt snabbt och började prata om annat istället, haha, typiskt oss.

Lilla outfiten idag. Grey on grey. Mys on mys. Oj vilken skön fredagsoutfit det fick bli. Hatten blåste av X-antal gånger också. Lite pinsamt att springa efter den på kungsgatan, och den vägrade att stanna. Typiskt.

Sedan gick vi och kollade väskor och jag shoppade lite, hehe, som vanligt, shopping missbrukare som jag är. Vi blev trötta så vi tog oss en kaffe. Kollade hotell, bestämde oss för ett i Koh Samui - förresten, någon som vart där och kanske vill tipsa om någon specifik strand att bo vid? Specifikt hotell? Kom med tips, jag vill veta =) Nu är jag äntligen äntligen hemma i myskläder och redo för en smarrig middag. Känner mig helt slut, så det blir bara att ta det lugnt ikväll.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

wondering
wondering,
Jätte fin blogg :) kika gärna in min :)
nouw.com/wondering
sofia-Ejohan
,
Hejsan jätte bra blogg!! Man kan inte sluta läsa;) Jag undrade bara om du har jobbat på en resturang som heter "Erwings" i somras? Du behöver verkligen inte svara men tyckte jag kände igen dig:p
isaaa_,
GAH! maten <3 väskan<3 latten <3 haha. mycket jag gillar med din fredag
isabyl.devote.se
johannaaturesson
,
När du är på koh samui så ska ni bo på "chaweng beach" sidan! Den sidan är finast! :D sen är finns de en klubb som heter "Green mango" den är väldigt bra!
mylondondream
mylondondream,
Chaweng! Montien house hotell. Ni kommer inte bli besvikna!
nouw.com/mylondondream
ptbloggen
ptbloggen,
Vart har du köpt den gråa hatten? skitsnygg var den!
nouw.com/ptbloggen