Min fredag

Min fredag började klockan 8.15 på körskolan. Fick springa dit då jag var sist så alla väntade in mig. Så snällt va. Jag är en tidsoptimist, speciellt på morgonen. Vet inte hur många bussar jag missat i mina dar. Där hade vi kurs i 4 timmar, mindre kul. Men riskettan är ett måste för att ta körkort, så nu har man det gjort = ett steg närmre körkort. 

Efter det åkte jag in och träffade denna böna i stan. Vi satte oss på Le Pain bistro's nyöppnade vid Kungsportsplatsen ungefär. Så härlig lunch och så fint ställe. 

Tog dagens kött rätt: Kyckling med klyftisar. Slank ner. 

Hej hej =) Efter lunchen sprang jag runt i affärer för att kolla ut lite presenter till killen. Det gick bra. Fick sedan ett samtal av Klara och Linn så jag gick till cafet de satt på och pratade lite med dem. Jag sprang sedan vidare... 

... Och spontan köpte dessa fancy/porriga skor. Jag älskar dem. 

Nu är jag hemma i tryggt förvar för att blogga i kapp. Jag var vart lite dålig på att blogga men livet kommer emellan lätt. Sedan ska jag packa inför Lund imorgon, boka tågbiljett, städa mitt rum, fixa kläderna inför bloppisen & ha lite fredagsmys tillsist. Han en del att stå i så att säga. 

Gillar

Kommentarer

hannar
,
Vart köpte du stövlarna??? Så snygga!