min dag på social media party

Lördagsmorgonen började med att lasta iväg saker till Elite Hotel Saltsjöqvarn, där Social Media Party skulle hålla hus. Vi hade det lite stressigt så fick blåsa upp alla ballonger med helium till Nouw-rummet i rasande fart. Sedan tipsade Margaux om oss att gå bort och köra 30 minuters yoga. Alltså amen till meditationsyoga! Efter en stressig morgon så gjorde detta pass mig lugn in i själen. Vi hade ögonbindel på oss så att vi inte skulle stressa upp oss om hur vi såg ut när vi gjorde dom olika övningarna, faktiskt väldigt skönt. Det var Josefine Bengtsson som höll i det, fantastisk tjej!

Sedan var det bara att springa tillbaks till Nouw-rummet och rodda iordning. Visst fina ballonger? Hihi.

@marielestrella, @gertrudes & @Yayas såg strålande ut. Jag kunde andas ut på riktigt när mina Göteborgare kom. Som ni vet var ju den jäkla stormen och skulle förstöra så ALLA tåg var inställda. Men super tjejerna tog istället bil och kom direkt till eventet. Underbart!

@juliamalmsten, Hanna, @pdotter, @vendeladan, @gertrudes, Lovisa, @alicestenlof & @marielestrella. I Nouw-rummet hade vi avslappnande stämning, man kunde fota sig en ny header och jag hjälpte några att designa sin blogg och förklara vårt verktyg. Så roligt att så många ville ta nya foton, det var närmre 40 pers som fotades.

Vi bjöd på godis & mysstämning!

Det blev allt lite bilder med ballongerna, här har ni en liten del av Nouw-gänget. Girlpower!

Sedan sprang jag bort och kollade på mina favoriter som hade live-snack. Jag har lite svårt att lyssna på livepodds, speciellt när det var en sådan stressig dag. Men när jag kollade på dessa superwomans så garvade jag ihjäl mig. Så sjukt underhållande koncept när deras podd-manager ställde en massa frågor som dom skulle besvara snabbt!

När eventet stängde så fixade vi snabbt iordning rummet, åkte till kontoret och dumpade av alla saker & sedan till hotellet för att snabbt fixa sig. Kände mig så fin... Kram!

Gillar

Kommentarer

frejja
frejja,
Kolla in min blogg om mitt liv som modell 😊
nouw.com/frejja
livsvea
livsvea,
Måste vart så kul att vara med! kika gärna in på min blogg 😋
nouw.com/livsvea
tildanordgren
tildanordgren,
evelinatemlis
evelinatemlis,
Men vilka härliga bilder!
nouw.com/evelinatemlis