Middag på Pelican

Förra torsdagen kickstartade vi Nouw tjejer Way Out West helgen på Pelican i Göteborg. Jag och @Josefineeriksson kom tidigare än de andra och drack ett glas cava i solen. Jag lovar er, det smakade så otroligt gott... Med en hel helg framför oss!

Vi kickstartade helgen med magiska drinkar. Jag älskar när man kommer till en restaurang och säger till bartendern, kan du göra en syrlig drink? Så löser han en som både är fotovänlig och som smakar magi. @moamattsson och @alicestenlof ovan!

Ser ni denna mat?!?! Blir hungrig av att kolla på det. Jag åt entrecote och de andra tog en sallad. Till förrätt så fick vi in lite olika men jag älskade verkligen sötpotatispommesen, så goda där...

Till efterrätt blev det givetvis Espresso Martini.

Älskar att bara samlas över en middag, för då taggar man igång & kan stressa ner. Pelican ligger på Kungsportsavenyn 2, tips om ni ska till Göteborg. Perfekt för att käka middag men även för att gå dit och dricka drinkar. Brukar bli fest där på kvällarna, så kul. I nästa inlägg får ni se hur vi hade det på festivalen!

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Gud vad gott det såg ut! Så fina bilder också!
nouw.com/hildasundler
ffannyolsson
ffannyolsson,
Så fina bilder, och vad allt ser gott ut!
nouw.com/ffannyolsson
CAMILLAESI,
låter sjukt mysigt och så fina bilder 😊
www.camillaesi.se
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
ISA,
du ser ALLTID så himla fräsch och sund ut!! äre så? ser ut som du äter bra, sover tillräckligt, rör dig lagom. haha, typ hälsan personifierad 😉
www.isabyl.se
sannasandbergs
sannasandbergs,
Vilka fina bilder! 😊
nouw.com/sannasandbergs
josefinedanielsson
josefinedanielsson,
Jättefina bilder! Vart är tröjan ifrån? 😃
nouw.com/josefinedanielsson