Middag på Market

Fina Molly och Hanna utan restaurangen

Efter att vi fixat ordning oss så tog hela gänget taxi till restaurangen som Johanna på Maybelline förbokat. Det blev The Market som var väldigt trevligt. Vi hade ett långbord då vi var 12 tjejer =)

Älskar denna bilden på Andrea!

Sushi @ market

Vi åt en avsmakningsmeny och herregud, jag har nog aldrig vart sådär mätt innan... Ni vet när man är så hungrig så man äter för mycket på första rätten, så kommer det inte 3 till stora rätter. Hade magkramp hela kvällen sen, haha. Har tyvärr inte mycket mer bilder ifrån middagen. Borde införskaffa en blixt som Bea har på sin kamera. Blir så galet bra bilder, men sedan ska man bara lära sig hur man hanterar den också... Det lär bli den stora utmaningen.

Efter middagen så tog vi taxi tillbaks till hotellet för att där vi blev upphämtade av en stor buss som skulle ta oss till Maybellines Strobing party. Som var anledningen till att vi var nerflugna till Köpenhamn.

3 bilder lånade av Molly, ifrån Maybellines event.

Maybelline hade igår ett skandinaviskt event, för bloggare/influencers i Köpenhamn, för att fira lanseringen av deras nya strobing stick. Det bjöds på drinkar, livemusik, sushi i mängder, makeup-artister gjorde sminkningar och väldigt god stämning. Träffade bland annat @Blogbysandra som är en utav Nouws bloggare i Danmark! <3

Senare på kvällen tog vi en taxi tillbaks till rummet och somnade så gott. Åh, hade verkligen en grym dag med alla fina tjejer!

Gillar

Kommentarer

Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
ingebjorgfoss
ingebjorgfoss,
Så fine bilder 😊
nouw.com/ingebjorgfoss
Emma Engström,
Åh vad roligt ni verkar ha det!
emma.beautyboulevard.se
Annasalminen
Annasalminen,
Så fina bilder & så fina ni är!
nouw.com/annasalminen
idaolssonholmqvist
idaolssonholmqvist,
Oh, vilka stiliga svarta outfits! Klassiskt och sååå snyggt!
nouw.com/idaolssonholmqvist